Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

В Yasno розповіли, як змінилася ситуація зі світлом: чому киянам можна радіти

Усі райони столиці 25 грудня можливо, будуть заживлені не на усі 100%, однак у сучасних умовах електроенергії має бути достатньо

Фото: Уніан. Колаж: Pro Гроші

У Києві на Різдво буде електроенергія

Фото: Уніан. Колаж: Pro Гроші

На Різдво у Києві буде світло в усіх районах міста. Киянам обіцяють, що електроенергія у домівках буде увесь день у неділю, 25 грудня.

Про це повідомив генеральний директор компанії YASNO Сергій Коваленко.

"Ви маєте бути сьогодні з електрикою! Може не завжди, але достатньо для цього божевільного часу. Щасливого Різдва!", – йдеться у повідомленні.

Крім того, директор з комунікацій компанії СКМ Наталія Ємченко також заявила, що більша частина Києва 25 грудня буде з електроенергією. За її інформацією, райони не будуть заживлені на 100%, однак у сучасних умовах електроенергія киянам має бути достатньо.

Ємченко підкреслила, що енергетики зробили абсолютно неможливе, практично диво для того, щоб Різдво кияни змогли відзначити зі світлом.

Що кажуть стосовно світла у ДТЕК

Тим часом на сайті енергокомпанії станом на 11:30 зазначається, що у Києві та області діють екстрені відключення світла, а графіки стабілізаційних відключень наразі не діють.

"Енергетики ДТЕК разом зі спеціалістами НЕК Укренерго, іншими екстреними службами й органами державної влади роблять все можливе для скорішої стабілізації ситуації", – зазначається у повідомленні.

У Києві скасували роботу електротранспорту

Через значну нестачу електроенергії після російських обстрілів міська влада Києва вирішила призупинити роботу трамваїв та тролейбусів.

Як повідомив ввечері 23 мер Києва Віталій Кличко, на усі маршрути наземного електротранспорту віддадуть автобусам

"Аби забезпечити перевезення киян на маршрутах, де їздили трамваї і тролейбуси, ми випустили 222 автобуси. Це додаткових 38 автобусних маршрутів на заміну тролейбусам. Та 17 – на заміну трамваїв", – заявив мер.

Загалом на 126 автобусних маршрутах міста працюватимуть 440 автобусів. Це – весь рухомий склад автобусів, що є в автопарках Києва.

Також перевезення забезпечують і приватні перевізники – на 98 маршрутах працюють загалом 846 автобусів.

Столичний метрополітен поки працюватиме без змін.

Раніше ми розповідали, що в Yasno спрогнозували, коли припиняться проблеми з електроенергією. Також ми писали про те. про те, які ТРЦ в Києві продовжують працювати під час відключень світла.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.