Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

У "Дії" зʼявилися нові військові облігації – що про них відомо

Мобільний застосунок "Дія" дає чимало можливостей громадянам України

Фото: Дія

Михайло Федоров

Фото: Дія

У мобільному застосунку від Міністерства цифрової трансформації громадяни мають можливість придбати військові облігації. При цьому, нещодавно у додатку зʼявилися ще 4 види цінних паперів.

Сайт Pro Гроші розповідає, що відомо про нові військові облігації у "Дії".

Які облігації зʼявилися у "Дії"

Нещодавно у мобільному застосунку "Дія" від Міністерства цифрової трансформації зʼявилося декілька нових видів військових облігацій, які зможе придбати кожен бажаючий та тим самим допомоги армії у боротьбі проти агресора.

Зокрема, віднедавна у "Дії" доступні такі види військових облігацій:

  • Лазурне – ставка від 15,10%, дата виплати — 10.09.2025;
  • Джарилгач – ставка від 15,75%, дата виплати — 10.06.2026;
  • Гурзуф – ставка від 14,90%, дата виплати — 04.06.2025;
  • Судак – ставка від 14,85%, дата виплати — 30.04.2025.

Придбавши такі облігації у громадян зʼявляється одразу декілька переваг.

Зокрема, насамперед це допомога Силам оборони України, які захищають нашу країну на Сході та Півдні від ворожої агресії. Також, таким чином громадянин матиме можливість отримати додатковий дохід через певний проміжок часу. Також, це корисна інвестиція у державу.

Додамо, що окрім цих військових облігацій у мобільному застосунку "Дія" можна придбати й чимало інших облігацій. Вони працюють абсолютно по такому ж самому принципу, як і вище перелічені облігації.

Загалом, "Дія" є дуже корисним додатком, адже окрім покупок облігацій там може отримати необхідну довідку або виписку, сплатили штраф, комунальні послуги та багато іншого. До того ж, Міністерство цифрової трансформації, яке очолює Михайло Федоров регулярно оновлює додаток та додає туди чимало нового.

Нагадаємо, ми писали, як убезпечити себе від неприємностей під час оренди житла. Також ми повідомляли, чому купюру 1996 року викликає страх у банків та обмінників.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.