Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Які ТРЦ в Києві продовжують працювати під час відключень світла – список

Низка торгово-розважальних центрів мають альтернативні джерела забезпечення електроенергією

Колаж: Pro Гроші

Столичні ТРЦ працюють при відключеннях світла

Колаж: Pro Гроші

Через відключення світла деякі ТРЦ в Києві змушені призупиняти роботу, однак низка з них продовжують працювати.

Про те, як працюють ТРЦ під перебоїв з електропостачанням, повідомили у пресслужбі Української ради торгових центрів (УРТЦ).

ТРЦ Lavina Mall. Працює навіть під час відключень за рахунок потужних генераторів. За відсутності центрального електропостачання відкриті всі вхідні групи, а також понад 100 магазинів та закладів. Наразі від генератора не працюють парк розваг Galaxy, кінотеатр Multiplex, фуд-корт і супермаркет Сільпо, втім у ТРЦ працюють над тим, щоб забезпечити безперебійну роботу і цих зон найближчим часом.

ТРЦ River Mall. Працює на резервному освітленні, тож незважаючи на відсутність світла частково продовжує роботу. Зовсім скоро планують підключити безперебійне живлення, щоб об’єкт працював на повну потужність. Про відключення все одно інформують у соціальних мережах торговельного центру та залишають посилання на довідник телефонів магазинів.

ТРЦ Караван Outlet. Під час відсутності електроенергії у торговельному центрі працюють близько 30 торгових точок, роледром та гіпермаркет Ашан (з обмеженим асортиментом товарів).

ТРЦ Dream. ТРЦ працює навіть попри відключення електроенергії. Але деякі магазини та заклади у такій ситуації можуть бути закриті.

Під час аварійних відключень від енергопостачання магазини в ТРЦ продовжують працювати. У торговельному центрі відкриті входи Р1, Р2 з Кільцевої дороги та входи з паркінгу Р6 (синій Кіт), P7 (помаранчевий Жираф, поряд Сільпо).

ТРЦ Gulliver. Багатофункціональний комплекс Gulliver забезпечив автономну роботу всього комплексу за рахунок резервного живлення. Таким чином, ТРЦ і бізнес-центр працюють безперебійно у разі централізованого знеструмлення.

ТРЦ Blockbuster Mall. У разі планових відключень магазини та ДРЦ Галактика частково обмежують роботу до відновлення електропостачання. Також в ТРЦ дещо змінився графік роботи:

  • Пн-Чт: з 10:00 до 19:00;
  • Пт-Нд: з 10:00 до 20:30.

ТРЦ Art mall. Торговельний центр працює на власних генераторах. Окрім того, на території об’єкту було створне "Простір світла" з безкоштовним Wi-Fi, де відвідувачі можуть зарядити свої пристрої або попрацювати.

ТРЦ РайON. У разі планових та/або аварійних відключень електроенергії торговельний центр не працює. Про відключення та відновлення електропостачання повідомляють у соціальних мережах ТРЦ.

ТРЦ Cosmo Multimall. В ТРЦ Cosmo Multimall до безперебійної роботи вже підключені льодова арена FIFTY ICE, кінотеатр KINOMAN, боулінг AstroBowling та супермаркет Ultramarket. Інші зони знаходяться в процесі забезпечення.

ТРЦ Retroville. Під час відключення світла торговельний центр не працює. Про відновлення електропостачання повідомляють у соціальних мережах.

ТРК Проспект. При відключенні енергопостачання торговельний комплекс працює. Деякі магазини можуть призупиняти свою роботу і про це повідомляється на сторінках ТРК у соцмережах.

Раніше ми писали про те, як подорожчають товари в українських ТРЦ. Також ми розповідали, що у Києві діятимуть нові правила відключень світла.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.