Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Правила використання матеріалів сайту Pro Гроші

Умови передруку та використання матеріалів сайту.

Порушення цих умов може розцінюватися як порушення прав інтелектуальної власності з усіма наслідками, що випливають з такого порушення.

Будь-яке використання матеріалів сайту Pro Гроші (далі – "Сайт", "Компанія") допускається на обумовлених нижче умовах. Під використанням розуміється будь-яке відтворення, опублікування, копіювання, передрук, розповсюдження, переклад, передача в ефір, повідомлення по кабелю, переробка та інші способи, передбачені чинним законодавством України.

  • Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови відкритого гіперпосилання на безпосередню адресу матеріалу на Сайті та згадування першоджерела.
  • Гіперпосилання обов'язково має бути не нижче першого абзацу, незалежно від повного чи часткового використання матеріалів.
  • Обсяг часткового використання не може перевищувати 40% загального обсягу тексту. Таке використання дозволяється виключно при наявності посилання не нижче першого абзацу та гіперпосилання в кінці матеріалу з підписом: "Повна версія на сайті progroshi.news".
  • Повне цитування дозволяється виключно з письмового дозволу Головного Редактора.
  • Матеріали, відмічені знаками "Промо", "PR", "Актуально" публікуються "На правах реклами" та мають інформаційно-комерційний характер.

Порушення цих умов розцінюватиметься як порушення прав інтелектуальної власності і права на інформацію, що захищаються законом. Таке порушення розглядатиметься так, що матеріали використовувалися без дозволу Сайту. У таких випадках Компанія залишає за собою право на захист прав у судовому порядку відповідно до законодавства України.

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.