Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Політика конфіденційності

Cтаном на 5 вересня 2022 року

(надалі – Політика)

Ця Політика описує як сайт Pro Гроші збирає, використовує та розкриває інформацію, та які можливості є у відвідувача сайту https://progroshi.news стосовно такої інформації.

Ця Політика включає сервіси, що пропонуються сайтом Pro Гроші, зокрема (далі разом – Сайт):
– Сайт https://progroshi.news.

Ця Політика розроблена відповідно до вимог законодавства України, а також вимог Європейських директив та положень стосовно захисту персональних даних, оскільки сервіси сайту Pro Гроші (далі – Компанія) є загальнодоступними як для громадян України, так і для громадян Європейського Союзу.

Зміст Політики:

1. Застосування Політики.

2. Інформація, яка збирається та отримується від відвідувачів.

3. Як інформація використовується, поширюється та розкривається.

4. Захист інформації.

5. Захист персональних даних неповнолітніх.

6. Зміни до Політики.

7. Права, якими володіють відвідувачі.

8. Яким чином відвідувач Сайту може зв’язатись з Компанією.

1. Застосування Політики

Ця Політика застосовується до відвідувачів Сайту, які можуть отримувати інформацію, знайомитись з інформацією на Сайті, реєструватися на Сайті за допомогою соціальних мереж, поширювати у соціальних мережах інформацію з Сайту, надаючи таким чином доступ Компанії до власної ip-адреси.

Сервіси Сайту деколи можуть спрямовувати відвідувача до сервісів інших компаній (третіх осіб), таких як сервіси "like", "share", "twitt" соціальних мереж Facebook, Instagram, Twitter тощо. Такі треті особи мають власні політики конфіденційності та захисту персональних даних, таким чином слід пам’ятати, що режим використання інформації, якою відвідувач Сайту ділиться з такими Третіми особами підпадає під політики таких Третіх осіб.

Компанія є володільцем та розпорядником персональних даних відвідувачів Сайту.

2. Інформація, яка збирається та отримується від відвідувачів

Відвідувачі Сайту мають можливість знайомитись з наповненням Сайту, переглядаючи сторінки Сайту та поширюючи інформацію з Сайту в соціальних мережах. При використанні користувачем Сайту Pro Гроші здійснюється обробка даних користувача, а саме:

  • файли cookie;
  • ір-адреси;
  • параметри і налаштування інтернет-браузерів (User-agent).

У зв’язку з тим, що Компанія збирає дані про статистику відвідування Сайту, відомості можуть містити інформацію про з’єднання, трафік, а також про дату, час, тривалість роботи в мережі Інтернет та знаходження на Сайті. Інші відомості стосовно трафіку користувача не обробляються і не зберігаються.

Сайт Pro Гроші не збирає персональні дані, що розкривають расову чи етнічну приналежність, політичні переконання, релігійні чи філософські вірування, чи членство в професійних спілках, генетичні дані, біометричні дані з метою єдиної ідентифікації фізичної особи, дані стосовно стану здоров’я чи дані про статеве життя фізичної особи чи її сексуальної орієнтації.

3. Як інформація використовується, поширюється та розкривається

Компанія має домовленості з сервісами, робота яких полягає в дослідженні та аналізі вподобань відвідувачів сайтів з метою подальшого розмежування відповідної реклами між такими відвідувачами. Ці сервіси не отримують будь – якої персональної інформації про відвідувачів Сайту, бо Компанія поширює лише анонімовану інформацію.

При доступі до Сайту Компанією зберігаються куки сесії відвідування (невеликі файли) на вашому жорсткому диску, які є тимчасовими і зберігаються на період перебування (сесії) на Сайті. Ці файли використовуються тільки для запису частоти відвідування і часу, що витрачається на Сайті. Це допоможе сайту Pro Гроші поліпшити досвід взаємодії з користувачем, визначити найбільш зручний інтерфейс і навігацію Сайту.

4. Захист інформації

Інформацію, якою з нами діляться відвідувачі, Компанія захищає, використовуючи відповідні технічні, організаційні та адміністративні заходи, щоб уникнути ризиків втрати, незаконного доступу, розповсюдження чи розголошення.

Однак Компанія не може повністю гарантувати захищеність від будь – яких загроз, які можуть виникнути поза межами впливу Компанії.

5. Захист персональних даних неповнолітніх

Діти потребують особливого захисту в питанні персональних даних, оскільки вони можуть бути менш обізнаними про відповідні ризики, наслідки та гарантії, а також про свої права щодо опрацювання персональних даних. Оскільки інформація, яка розміщується Компанією на Сайті може мати певні обмеження стосовно її перегляду неповнолітніми особами, Компанія звертається до батьків з проханням роз’яснити своїм дітям питання безпеки в Інтернеті, необхідність використання такими особами тих чи інших сервісів Сайту.

6. Зміни до Політики

Компаняі може час від часу вносити зміни до даної Політики. В разі внесення змін до Політики, оновлену редакцію Політики буде завантажено на Сайт з відміткою про останню редакцію Політики. Якщо відвідувач Сайту не погоджується з Політикою, відвідувач має право не відвідувати Сайт (окрім й інших прав, зазначених в наступному розділі).

7. Права, якими володіють відвідувачі

Враховуючи необмеженість територіального доступу до Сайту, та обов’язковість відповідати положенням Загального регламенту про захист персональних даних, у випадку, якщо обробляються та збираються персональні дані громадян Європейського Союзу, Компанія наводить перелік прав відвідувачів Сайту – резидентів України та резидентів Європейського Союзу:

7.1. Права відвідувачів Сайту відповідно до Закону України "Про захист персональних даних":

  • знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;
  • отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;
  • на доступ до своїх персональних даних;
  • отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;
  • пред’являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
  • пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
  • на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
  • звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого або до суду;
  • застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;
  • вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;
  • відкликати згоду на обробку персональних даних;
  • знати механізм автоматичної обробки персональних даних;
  • на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

7.2. Права відвідувачів Сайту відповідно до Загального регламенту про захист персональних даних:

  • Право на доступ (відвідувач має право на отримання підтвердження факту опрацювання її або його персональних даних).
  • Право на виправлення (відвідувач має право на виправлення його або її неточних персональних даних).
  • Право на стирання (право бути забутим) (відвідувач має право на стирання своїх персональних даних).
  • Право на обмеження опрацювання.
  • Право на мобільність даних (відвідувач має право на отримання його або її персональних даних, які він надав розпоряднику чи володільцю персональних даних, в структурованому, загальноприйнятому форматі, що легко зчитується машиною, та мати право на передавання таких даних іншому розпоряднику чи володільцю персональних даних без перешкод від розпоряднику чи володільцю персональних даних, якому було надано персональні дані);
  • Право на заперечення та автоматизоване індивідуальне вироблення й ухвалення рішень (відвідувач має право заперечувати, на підставах, що пов’язані з його або її конкретною ситуацією, в будь-який час, проти опрацювання його або її персональних даних; відвідувач має право не підлягати рішенню, що ґрунтується винятково на автоматизованому опрацюванні, в тому числі, профайлінгу, що породжує правові наслідки для чи подібним чином істотно впливає на нього або неї).

8. Яким чином відвідувач Сайту може зв’язатись з Компанією.

Компанія здійснює свою діяльність відповідно до вимог законодавства України, зареєстрована в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань під номером 43937894.

Юридична адреса: 03115, Київ, вул. Верховинна, будинок № 36-А.

Адреса для листування: 03115, Київ, вул. Верховинна, будинок № 36-А.

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.