Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Масований обстріл України: скільки населених пунктів і досі без світла

Російські ракети влучили по об'єктах критичної та цивільної інфраструктури

Колаж: Pro Гроші

Через вчорашні події є постраждалі та загиблі

Колаж: Pro Гроші

Після ракетної атаки Росії по Україні, станом на ранок 11 жовтня без струму залишається 301 населений пункт у п'яти областях України. Відновили електропостачання у 3 571 населеному пункті.

Про це повідомляє ДСНС.

Без світла залишаються населені пункти у Київській, Львівській, Сумській, Тернопільській та Хмельницькій областях.

Рятувальники для забезпечення електропостачання залучили 22 електростанції. З них 15 − для закладів охорони здоров'я у Дніпропетровській, Запорізькій, Сумській, Харківській та Чернігівській областях, а також 7 електростанцій для об'єктів критичної інфраструктури.

Де вже є світло

Відновили електропостачання у 3 571 населеному пункті у Полтавській, Сумській, Тернопільській, Львівській, Київській та Хмельницькій областях.

Під час вчорашнього обстрілу російські ракети влучили по об'єктах критичної та цивільної інфраструктури у 12 областях та Києві, де виникло понад 30 пожеж.

Ракетна атака 10 жовтня

На ранок 10 жовтня зафіксували запуск 83 ракет різного типу та з різних місць, 43 з них збили українські сили ППО, інші влучили в об'єкти інфраструктури та житлові квартали в різних містах країни, спричинивши багато руйнувань. Є постраждалі та загиблі.

Раніше ми розповідали, що робити українцям під час ракетних ударів, щоб не залишитись без зв'язку з рідними. Також ми писали, яка інфраструктура в Україні вже зруйнована з початку війни.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.