Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Які авто вартістю до $2000 можуть придбати українці

Покупка автомобіля відповідальний процес, який займає багато часу і сил

Фото: Pinterest. Колаж: Pro Гроші

Щодня в Україні продають і купують тисячі вживаних дешевих автівок

Фото: Pinterest. Колаж: Pro Гроші

Пропозиції з продажу автомобілів для виконання різних видів потреб, зокрема й у господарстві чи будівництві, перевезенні малогабаритних вантажів та просто "щоб їхало", чимало. Особливо у сегменті – дешево та сердито. Здебільшого пропонують придбати старенькі вживані автомобілі марок: ЗАЗ, Daewoo, Volkswagen, Ford, Opel.

Pro Гроші розповідає, які варіанти ціною до $2000 (близько 73 000 грн) пропонують на маркетплейсі AUTO.RIA.

Daewoo Nexia 2007

Авто за оголошенням
Авто за оголошенням
Фото: AUTO.RIA

Ось таке авто ціною $2000 з двигуном об'ємом 1.5 л (газ/бензин) віддають в хороші руки в Олександрії. Продавець зазначає, що авто перебуває в гарному технічному стані, двигун працює рівно, не димить, масла не бере, ходова в нормальному стані. Розхід 7-8 л на 100 км. Авто оснащене гідропідсилювачем керма.

Volkswagen LT 1996

Авто за оголошенням
Авто за оголошенням
Фото: AUTO.RIA

Варіант для малогабаритних вантажоперевезень. Вантажний фургон з вантажопідйомністю до 1.7 тон оснащений дизельним двигуном об'ємом 2.4 літри. На сайті вказано пробіг 405 000 км. Продавець також пише про наявність у авто гідропідсилювача керма. Ціна вказана власником – $1990

ЗАЗ Lanos 2008

Авто за оголошенням
Авто за оголошенням
Фото: AUTO.RIA

Пропонуємо розглянути і ось цей ЗАЗ Lanos за $1800. В оголошенні зазначено двигун з пробігом 175 000 км, об'ємом 1.4 л. Авто обладнане ГБО. Жодних нарікань на роботу комплектуючих продавець не зазначив.

Opel Vectra A 1989

Авто за оголошенням
Авто за оголошенням
Фото: AUTO.RIA

Наступний у черзі 1.6 л бензиновий Opel на моноінжекторі може стати вашим за $1500. Продавець детально описує авто і вказує можливість торгу. Двигун без нарікань, працює добре, не димить, масла не бере і не підбирає. Залите масло Shell 10W-40.

Ford Sierra 1989

Авто за оголошенням
Авто за оголошенням
Фото: AUTO.RIA

Наостанок, ось такий заряджений 125-ти сильний Ford на 2.0 MT з пробігом 400 000 км. Авто повністю відремонтоване. Продавець вказує на капітальний ремонт двигуна, заміну ГРМ з зірками, заміну всіх прокладок, сальників, новий АКБ, повністю замінену та модернізовану систему охолодження. Віддають за $1200.

Скільки коштує навчитися кермувати ТЗ

Загальна вартість навчання в автошколах може варіюватися в залежності від різних факторів, таких як:

  1. Досвід автошколи на ринку: чим довше автошкола працює, тим більше досвіду вона набуває і, можливо, її послуги стануть дорожчими порівняно з новими школами.

  2. Успішність учнів: якщо автошкола має високий відсоток успішних іспитів, вона може встановлювати вищі ціни за свої послуги.

  3. Популярність школи: якщо автошкола має хорошу репутацію і є дуже популярною серед учнів, це також може впливати на вартість навчання.

Загалом, в середньому у Києві вартість теоретичних занять становить близько 6 500 гривень. Тривалість навчання залежить від кількості занять. Наприклад, якщо ви навчаєтесь два рази на тиждень по дві години, то, приблизно за 2 місяці можна завершити теоретичний курс.

Вартість практичних занять з інструктором в автошколі може варіюватися. Ось деякі середні ціни для різних міст:

  • У Києві вартість одного практичного заняття з інструктором становить близько 500 гривень за годину.

  • У Дніпрі середня ціна за практичні навички складає приблизно 550 гривень на годину.

  • У Одесі вартість одного практичного заняття оцінюється у 450 гривень за годину.

Важливо пам'ятати, що ці цифри є орієнтовними, і вартість теоретичних та практичних занять може змінюватися.

Раніше ми розповідали, які 5 автомобілів неможливо "вбити". Також ми повідомляли про ситуацію з цінами на пальне в Україні.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.