Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Плата за комфорт – скільки коштують послуги автопідбору та навіщо він потрібен

За словами експерта, на сьогодні автопідбір користується чималим попитом серед українців

Фото: pexels. Колаж: Pro Гроші

Автопідбір може бути досить зручною послугою

Фото: pexels. Колаж: Pro Гроші

У сучасному світі є чималий вибір автомобілів. Тому підбір нового транспорту може стати для деяких українців справжнім викликом, а особливо, якщо ви нічого не розумієте в цій справі. У такі моменти важливо знайти хорошого спеціаліста з автопідбору, який стане вашим надійним помічником.

У коментарі сайту Pro Гроші експерт з автопідбору Єгор Гречук розповів, навіщо необхідна дана послуга на ринку, скільки вона коштує та як у цій справі не натрапити на шахраїв.

Зміст
1.Навіщо потрібна дана послуга та як правильно її обрати
2.Скільки коштує послуга та від чого залежить ціна
3.Чи можуть бути шахраї в цій справі та як на них не натрапити
4.Які машини найчастіше шукають українці

Навіщо потрібна дана послуга та як правильно її обрати

За словами експерта, на сьогодні автопідбір користується чималим попитом серед українців. І найкраще ця послуга підійде саме для тих людей, які взагалі не розбираються в машинах, але хочуть придбати, або для тих, хто навіть і розбирається, але банально, не має часу на це, а автівка вже потрібна.

Зручність в тому, що ви просто говорите людині:

  • яка машина вам треба;

  • який у вас фінансовий коридор для цієї справи;

  • який регіон необхідний для пошуку;

  • як швидко треба машина.

Все інше за вас зробить спеціаліст за окрему плату. Однак до пошуку знавця автомобілів треба підійти відповідально. Наприклад, Єгор Гречук радить шукати спеціалістів через рекомендації ваших знайомих або людей в інтернеті.

У мене багато рекомендацій від інших покупців. Також люди можуть побачити мою роботу на сторінці в соціальних мережах і вже з цього робити якісь висновки. Але все-таки краще шукати серед знайомих, адже це найліпший варіант. У такому випадку ви знаєте, що спеціаліст вже перевірений і він виконає всі ваші бажання в підборі машини, – говорить експерт.

Скільки коштує послуга та від чого залежить ціна

Загалом по всьому ринку України ціна може відрізнятися. Наприклад, у столиці це близько 300-800 доларів. Однак вартість залежить від багатьох факторів, а саме:

  • від запиту. Враховується, яка машина вам треба та які критерії пошуку;

  • де необхідно шукати авто, в одному регіоні чи по всій Україні. Якщо це місцевий підбір, наприклад, Київ чи Київська область, то це одна ціна. Якщо вся країна, то вартість стає вищою;

  • яка марки моделі та що повинно бути в машині;

  • яка максимальна кількість переглядів для пошуку транспорту, адже у когось вона може бути обмежена.

Тому важливо розуміти, що ціна може відрізнятися, тому кожний автопідбір досить індивідуальний.

Чи можуть бути шахраї в цій справі та як на них не натрапити

В будь-якій справі можна зустріти аферистів і автопідбір не став виключенням. Тут є шахраї, які працюють за двома найпопулярнішими схемами.

Перша: зловмисник видає себе за спеціаліста та просить одразу передплату. Ви надсилаєте йому гроші за послугу, а потім людина просто зникає.

Друга: людина теж видає себе за спеціаліста та каже, що вона розбирається в цій справі. Ви платите чималу суму, але в результаті отримуєте зовсім не те, що ви хотіли б.

Я чув, що такі випадки дійсно існують на ринку і їх чимало, тому треба бути обачними, – додає Єгор Гречук.

Які машини найчастіше шукають українці

Запити в українців досить різні й здебільшого вони залежать саме від суми на яку розраховує людина. Більшість хоче знайти цілком хороший автомобіль за 10-13 тисяч доларів. Однак, за словами експерта, знайти дійсно нормальну машину за такі гроші не так й просто, адже цієї суми не вистачить.

Та загалом межі в цій справі немає, а тому якщо ви знайдете автопідбірника, який є спеціалістом у своїй справі, то проблем у вас не буде.

Раніше ми пояснювали, як правильно купувати автомобіль. Також ми розповідали, як змінилася процедура отримання прав.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.