Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Приречені на безсмертя: 5 автомобілів, які неможливо "вбити" (фото)

Цей матеріал допоможе у виборі автомобіля, в якому ви будете впевнені, що він буде служити протягом тривалого часу без серйозних поломок

Фото: Pixabay, Mazda. Колаж: Pro Гроші

5 найнадійніших автомобілів

Фото: Pixabay, Mazda. Колаж: Pro Гроші

Українці при виборі автомобіля спираються на те, щоб транспорт служив їм якомога довше та був безпечним. І попри те, що ця індустрія постійно розвивається та пропонує нові моделі з покращеними характеристиками, є кілька автівок, які зарекомендували себе як ті, що складно "вбити".

Сайт Pro Гроші, спираючись на результати опитування, проведеного журналом What Car, склав список із 5 автомобілів, які зарекомендували себе як надзвичайно надійні та стійкі до будь-яких умов.

Mazda 3 (2014-2019)

Mazda 3 (2014 року)
Mazda 3 (2014 року)
Фото: Mazda

Надійність – 99,3%

Цей компактний автомобіль є ідеальним варіантом для сімейних поїздок. Майже всі власники Mazda 3 не стикалися з поломками, за винятком деяких проблем з електричними системами. Досить потужні двигуни та низький рівень витрат палива роблять цей автомобіль ще більш привабливим.

Ford Mondeo (2014-2022)

Ford Mondeo 2014 року
Ford Mondeo 2014 року
Фото: Ford

Надійність – 98,3%

Сімейний автомобіль від Ford має вражаючий рейтинг надійності. Власники Mondeo рідко стикаються з поломками, а ті, що виникають, можуть бути легко виправлені за невеликі гроші. Цей автомобіль відомий своєю бездоганною надійністю та довговічністю.

Honda CR-V (2006-2012)

Honda CR-V 2006 року
Honda CR-V 2006 року
Фото: Honda

Надійність – 95,7%

Цим популярним кросовером задоволені більшість автомобілістів. Лише 10% з опитуваних власників Honda CR-V повідомили, що за останні 24 місяці їхня автівка виходила з ладу. Але розв'язати проблеми вдалося бюджетно, без великих затрат. CR-V є довговічним автомобілем, який здатний витримати випробування часом.

Jaguar XK (2006-2015)

Jaguar XK 2006 року
Jaguar XK 2006 року
Фото: Jaguar

Надійність – 92,5%

Якщо ви мрієте про престижний спортивний автомобіль, то Jaguar XK є одним з найнадійніших варіантів. З рейтингом надійності 92,5% цей автомобіль має мінімальну кількість поломок. Власники Jaguar XK повідомляли про невеликі проблеми з коробкою передач та електричною системою, але вони були виправлені в короткі терміни.

Audi A7 (2010-2017)

Audi A7
Audi A7
Фото: Audi

Надійність – 90,1%

A7 є представником автомобілів преміумкласу від Audi з привабливим зовнішнім виглядом та відмінною обробкою. Цей розумний автомобіль також відзначається своєю міцністю. Основними проблемними місцями були кондиціонер та двигун. Власникам довелося витратити чимало на ремонт Audi A7.

Раніше ми писали про 5 найкращих хетчбеків 2023 року. Також ми повідомляли, які моделі автомобілів, що були імпортовані з Китаю, найчастіше купували українці.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.