Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

У тренді міські джунглі? Який дизайн інтер'єру сподобається всім

Сучасний інтер'єр має виконувати багато функцій та поєднувати одночасно кілька зон

Фото: pexels. Колаж: Pro Гроші

Використовуйте натуральні матеріали

Фото: pexels. Колаж: Pro Гроші

Тренди постійно змінюються. Дизайн інтерʼєру не виключення. Адже щось відходитиме у минуле, а щось буде популярним завжди.

Про це пише 24 канал.

Мультифункціональність

Сучасний інтер'єр має виконувати багато функцій. Також має бути простір, який поєднує кілька зон. Наприклад, вітальня з їдальнею, а також кухня чи спальня з кабінетом.

Повернення до природи

Все більше людей використовують натуральні матеріали. Також досить популярним є використання вживаних меблів, або ж тих, які виготовлені з дерева чи перероблених відходів.

Також у моду входять естетичні кошики, що дозволяють розділяти сміття чи енергоощадні лампочки.

Домашній офіс

Останні роки продемонстрували, що іноді можна працювати й вдома. Саме на цьому й зосереджений дизайн цього року. Має бути зручний, стильний, елегантний та функціональний офісний простір.

Міські джунглі

У 2023 році варто заповнити свою домівку зеленню. Тренд міських джунглів базується на переконанні, що навіть у центрі міста можна жити як на природі. Також зверніть увагу, що рослини в інтер'єрі не лише додають краси, а й чудово впливають на наш організм.

Кольори грають важливу роль

Раніше ми вже писали про те, що кольори у вашому житлі мають теж чималий вплив. Вони можуть як негативно, так і позитивно впливати на ваш емоційний стан.

Наприклад, синій колір точно буде викликати у вас лише поганий настрій. Краще поєднувати його з теплими й світлими відтінками, наприклад, з золотом і деревом. Також негативно на вас буде впливати й фіолетовий колір. Адже він буде постійно викликати відчуття страху та тривоги.

Детальніше про вплив кольорів на ваше життя можете прочитати у нашому матеріалі за посиланням.

Що ніколи б не зробив дизайнер у своїй квартирі

Також ми вже розповідали про те, що є деякі речі, які б дизайнер ніколи не відтворив би у своїй квартирі. Він ніколи б не економив на матеріалах. Також не шкодуйте грошей на те, що не так легко демонтувати, й від чого залежить багато чого у будинку. Наприклад, підлога. Її точно потрібно обирати прискіпливо.

Але крім цього, є ще матеріали для оздоблення. Їх багато хто використовує, але деякі спеціалісти точно б не прикрашали ними свій дім, а саме:

  • ПВХ-плівка на стелі;
  • лінолеум;
  • OSB-панелі;
  • рідкі шпалери;
  • пластикові плінтуса;
  • дрібна плитка;
  • глянцевий керамограніт на підлогу;
  • необроблена стеля;
  • підлога із мікроцементу.

Якщо вас зацікавила ця інформація, то більше ви можете дізнатися у нашому матеріалі за посиланням.

Раніше сайт Pro Гроші писав про топ-8 антитрендів в дизайні інтер'єру на 2023 рік. Також ми повідомляли, для чого насправді були потрібні 4-метрові стелі в "сталінках".

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.