Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Гроші на вітер? 5 речей для дому, які не варті вашої уваги

Експерти запевняють, що іноді ви зможете оновити будинок навіть без лишніх витрат

Фото: pexels

Українці можуть оновити житло

Фото: pexels

Для того, аби мати ідеальний інтерʼєр, то вам не треба накупляти купу меблів та інших непотрібних речей. Іноді найкращі рішення робляться з мінімуму предметів або з тих, що вже є. Дизайнерські експерти вважають, що нам слід зменшити кількість меблів у приміщеннях. Також рекомендується відмовитися від використання шпалер, якщо це не є абсолютно необхідним. Зараз є безліч відмінних відтінків фарб, які можуть чудово доповнити інтер’єр.

Про це пише Homes & Gardens.

Нові меблі

Експерти радять для початку відновити свої меблі. І лише після цього вже варто думати про те, треба вам нові чи ні.

"Більшість меблів можна перебити або перефарбувати, і це може заощадити вам багато грошей. Крім того, це зробить загальну схему більш індивідуальною", – запевняють дизайнери.

Часто цей підхід використовують у дизайні кухонь, і він стосується всіх предметів, а не лише меблів.

Шпалери

Наразі існує велика кількість неймовірних відтінків фарби. А тому на шпалери коштів не варто витрачати, кажуть експерти. Шпалери досить дорогі й вони стають дедалі дорожчими, а процес клеєння тривалий.

Стільці до спальні

Мати зручне сидіння в спальні виглядає як чудова ідея. Це може стати відмінним місцем для ранкового роздуму або для розслаблення перед сном.

Однак часто крісла в спальнях перетворюються на "звалище" для напівчистого одягу та білизни, які не хочеться класти в шафу, а до пральні ще не час. Натомість краще придбати кошик для білизни або інший аксесуар.

Авангардні меблі

Хоча дорогі дизайнерські меблі можна придбати, вони часто роблять інтер'єр важким. Вибір залежить від стилю вашого простору. Якщо у вас мінімалістичний або скандинавський інтер'єр з невеликою кількістю меблів, там не повинно бути авангардних елементів.

Краще зупинитися на меблях з вигнутими та м’якими формами. Вони додають легкості, що ідеально вписується в сучасні дизайни.

Кухонні навісні шафи

Аби в результаті отримати затишну кухню, то вам треба подбати не лише про велику кількість дорогих меблів, а й про вільний простір. Більшість дизайнерів схиляється до думки: "Що менше, то краще". Саме тому не варто ставити багато кухонних меблів. Також краще взагалі відмовитися від їхніх настінних варіантів.

Раніше сайт Pro Гроші писав про секрети швидкого та ефективного осучаснення інтер'єру. Також ми повідомляли, як бюджетно оновити інтер’єр дому та розповідали про 5 простих і дешевих способів.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.