Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Тепла не буде? Чому жителів Ізюма просять евакуюватися

Людей, які хочуть виїхати, планують розселити у Харківській, Полтавській та інших областях України

Колаж: Pro Гроші

Критична інфраструктура міста знищена

Колаж: Pro Гроші

Російська армія зруйнувала Ізюм у Харківській області настільки, що включити опалення зможуть не в усіх будинках. Жителів звільненого міста просять тимчасово виїхати, щоб перечекати зиму в іншому регіоні.

Про це написав у facebook депутат Ізюмської міськради Максим Стрельник.

"Напередодні холодів значна частина жителів Ізюмської громади залишилася без даху над головою. Більшість будинків зруйновано настільки, що їх, на жаль, неможливо підготувати до опалювального сезону", — написав Максим Стрельник.

З міста та громади організовують безкоштовну евакуацію. Людей, які хочуть виїхати, планують розселити у Харківській, Полтавській та інших областях України.

"Це тимчасовий захід. Тому закликаємо ізюмчан скористатися цією можливістю до моменту оновлення критичної інфраструктури міста", – закликав Максим Стрельник.

Пошкоджену ТЕЦ у Харкові намагаються відремонтувати

В Україні виділили з резервного фонду державного бюджету 70 млн грн. Все для того, аби відбудувати ТЕЦ-3 комунального підприємства "Харківські теплові мережі". Вона була пошкоджена через ворожі обстріли російської армії.

Зруйнована будівля котлотурбінного цеху та енергетичне обладнання, пошкоджені парові котли, виведено з ладу електричне обладнання трансформаторної підстанції.

Нагадаємо, яким буде опалювальний сезон на Луганщині. Адже зиму зможуть пережити не всі. Також більше про відновлення міст після деокупації читайте у нашій спецтемі.

Більше про відновлення деокупованих територій читайте у нашій спецтемі.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.