Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

ПриватБанк впроваджує важливе нововведення для бізнесу – що зміниться

Ним можуть скористатися всі підприємці, малий бізнес та фермери до 5 лютого

Колаж: Pro Гроші

ПриватБанк безкоштовно обслуговуватиме бізнес

Колаж: Pro Гроші

ПриватБанк впроваджує безплатне обслуговування для підприємців та бізнесу, які сплачуватимуть співробітникам зарплату на картки банку.

Про це повідомили у пресслужбі ПриватБанку.

Так, банк запустив проєкт підтримки сучасних безготівкових розрахунків. Він передбачає, що підприємці та компанії, які будуть виплачувати зарплату на картки ПриватБанку, отримують річний безплатний період обслуговування в банку з дати укладання зарплатного проєкту.

Це нововведення стосуватиметься всіх бізнес-клієнтів, які підключать "зарплатний" проєкт до 5 лютого 2023 року. Вони отримають безплатне розрахунково-касове обслуговування. Це стосується як великих компаній, так і малого бізнесу, підприємців та фермерів.

ПриватБанк збільшив дохідність депозитів

З грудня 2022 року депозитні вклади в ПриватБанку стали більш вигідними та дохідними.

Член правління з питань роздрібного бізнесу Дмитро Мусієнко повідомив, що з 1 грудня банк підвищив ставки за всіма основними видами депозитних вкладів. Вони діють як для нових вкладів, так і для тих, що продовжуються на відповідні строки.

"Стоїмо на захисті фінансового фронту та тримаємо фінансову безпеку для наших вкладників, особливо в умовах зміни ситуації на грошовому ринку", – відзначає Дмитро Мусієнко.

Новий рівень ставок за депозитами дозволить клієнтам ПриватБанку отримувати більший дохід та додатковий захист заощаджень від інфляції.

Відтепер вклади у ПриватБанку становлять:

  • на строк від 3 місяців – 7% річних доходу;
  • на строк від 6 місяців – 8% річних;
  • на строк від 10 до 12 – 9% річних;
  • на строк до від 18 та до 24 місяців – 14% річних;

Також найвищу процентну ставку 14% річних встановлено по вкладах "Слава Героям" для військовослужбовців, що отримують через ПриватБанк цільові виплати від держави.

ПриватБанк збільшив ліміт на зняття готівки

Тепер це можна зробити у банкоматі з картки будь-якої фінансової установи. Раніше українці, які мали банківську карту цього банку, могли отримати лише до 20 тисяч гривень за одну транзакцію. Повторити операцію можна було тільки через 3 години.

Ліміт на отримання готівки в банкоматах уніфіковано без прикріплення до фінустанови чи країни. Тобто можливість одразу зняти 20 тисяч гривень наразі доступна власникам карток усіх українських і закордонних банків.

Раніше ми розповідали, як клієнти ПриватБанку втрачають гроші у "чорній дірі". Також ми розповідали, як блекаут змінив платіжні звички клієнтів ПриватБанку.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.