Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Ощадбанк запроваджує важливу послугу – кому знадобиться нововведення

Розповідаємо, як нововведення Ощадбанку допоможе громадянам співпрацювати с митницею

Фото: УНІАН, Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Ощадбанк спростив процедуру митних платежів

Фото: УНІАН, Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Ощадбанк дозволив своїм клієнтам виконувати митні платежі на основі банківської гарантії. Послуга доступна для юридичних осіб.

Як повідомляє пресслужба фінансової установи, користуватися послугою можуть виробники, підприємства переробної галузі та транспортні компанії.

Зазначається, що нова послуга від державного банку гарантує, що митниця гарантовано отримає певну суму коштів, якщо клієнт не виконає певні умови гарантії та порушить митні платежі.

"Для цього Ощадбанк отримав статус банку-гаранта для забезпечення виконання зобов’язань юридичних осіб перед митними органами згідно з вимогами Митного кодексу України. Ощадбанк з'явився у Реєстрі гарантів, який функціонує на офіційному вебсайті Державної митної служби", – йдеться у повідомленні.

Завдяки цьому можуть не використовувати власні обігові кошти для розміщення у відповідний митний режим товару, який ввозять на українську територію. Так відбувається прискорення митного оформлення товару.

Зміни у Monobank

З 7 вересня клієнти банку, які перебувають за межами України, отримали змогу замовляти фізичні картки. Доставлятимуть їх у понад 180 країн світу міжнародною доставкою.

За словами співзасновника Monobank Олега Гороховського, оформити фізичну картку можна просто в мобільному застосунку.

Нововведення для клієнтів ПриватБанку

З 18 вересня оновлені функції з'являться у мобільному застосунку "Приват24 для бізнесу". Так, у розділі "Рахунки", користувачі зможуть:

  • створювати заявки на відкриття додаткових рахунків;
  • оформляти заявки на закриття рахунків;
  • перейменовувати поточні рахунки;
  • генерувати реквізити для них, якими можна легко поділитися в месенджерах.

Детальніше про усі нововведення можна прочитати у нашому матеріалі.

Банківські картки та Нова пошта

Клієнти ПриватБанку, які перевипустили чинну платіжну картку або створили цифрову через Приват24,зможуть отримати "фізичну" картку, яку доставлять до поштомата чи відділення Нової пошти. Послуга буде безплатною до кінця 2023 року. Замовити картку можна у застосунку.

Також у банку анонсували, що незабаром замовити доставку карток зможуть клієнти, які виїхали з України і зараз живуть за кордоном.

Раніше ми розповідали, як стати клієнтом ПриватБанку дистанційно. Також ми писали, як банкомати Ощадбанку "крадуть" ваші гроші.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.