Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Monobank запускає ще одну корисну функцію для своїх клієнтів – яких змін чекати

Нововведенням від українського банку зможуть користуватися клієнти у понад 180 країнах світу

Фото: Monobank, Pexels. Колаж: Pro Гроші

Для клієнтів Monobank буде доступна нова послуга

Фото: Monobank, Pexels. Колаж: Pro Гроші

В Monobank з'явиться нова послуга для українців, які перебувають за кордоном. Клієнти банку, які виїхали за межі України, зможуть замовити фізичну картку.

Про це повідомив співзасновник Monobank Олег Гороховський у своєму Telegram.

За його словами, банк запустить міжнародну доставку фізичних карток mono у понад 180 країн.

"Якщо ви вже з нами та вам треба пластик – замовляйте. Якщо ви давно хотіли стати клієнтом mono з-за кордону (лише для резидентів України) – замовляйте", – зазначив Гороховський.

Він додав, що оформити фізичну картку можна просто в мобільному застосунку Monobank. Гороховський уточнив, що це перша технологічна реалізація міжнародної доставки карток клієнтам серед українських банків.

Ще один банк анонсував доставку карток за кордон

Нещодавно у пресслужбі ПриватБанку анонсували, що незабаром з'явиться можливість доставки банківських карток за кордон. Однак коли саме така послуга запрацює, наразі невідомо.

Натомість банк забезпечив безкоштовну доставку карток. Клієнти ПриватБанку, які перевипустили діючу платіжну картку чи відкрили цифрову картку через Приват24, зможуть отримати "фізичну" картку з доставкою до поштомата чи відділення Нової пошти.

Ця послуга буде безплатною до кінця року. Замовити картку можна за декілька кліків у Приват24.

Яку функцію прибрали з Monobank

Під час сплати комунальних платежі форма у мобільному застосунку більше не містить поля для вводу показників лічильника. Це обурило клієнтів банку.

У службі підтримки фінустанови пояснили, що Нафтогаз не потребує отримання цієї інформації через Monobank. І для успішного проведення транзакції вона не обов’язкова.

Крім того, практично всі українці перейшли на передавання показань лічильників через сайт або чат-боти. Саме тому із мобільного застосунку Monobank і вирішили прибрати функцію передачу показань та назвали її зовсім непотрібною.

Раніше ми розповідали про те, як клієнти Monobank можуть відправити гроші не на ту картку. Також ми пояснювали, без яких документів картку Monobank можуть не розблокувати.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.