Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

ПриватБанк та Нова пошта об'єдналися – яку безплатну послугу запропонували українцям

Послуга діятиме до кінця 2023 року, а замовити її можна швидко та у дистанційному форматі

Фото: ПриватБанк, Нова пошта. Колаж: Pro Гроші

ПриватБанк буде пересилати картки Новою поштою

Фото: ПриватБанк, Нова пошта. Колаж: Pro Гроші

До кінця року клієнти ПриватБанку зможуть отримати картки з безплатною доставкою до відділень та поштоматів Нової пошти. А згодом фізичні банківські картки зможуть отримувати й українці, які перебувають за кордоном.

Про це повідомили у пресслужбі ПриватБанку.

Відтепер клієнти ПриватБанку, які перевипустили діючу платіжну картку чи відкрили цифрову картку через Приват24, зможуть отримати "фізичну" картку з доставкою до поштомата чи відділення Нової пошти. Ця послуга буде безплатною до кінця року.

Як замовити картку

Зробити це можна за декілька кліків у Приват24 – там доступна послуга замовлення нової картки чи перевипуску вже діючої. Отримати її можна у відділенні або поштоматі Нової пошти.

Від початку війни ПриватБанк подовжив строк дії всіх платіжних карток. Це дозволяє клієнтам вільно користуватися карткою для оплати товарів та послуг в торговельній мережі та зняття готівки. До того ж за необхідності перевипуску картки, її можна оформити миттєво у Приват24.

Крім того, у ПриватБанку анонсували, що незабаром з'явиться можливість замовлення доставки карток для клієнтів, які через війну чи інші причини зараз знаходяться за кордоном.

Як стати клієнтом ПриватБанку дистанційно

Раніше ми вже розповідали, що відкрити рахунок у ПриватБанку можна швидко та в онлайн-форматі. Для цього спочатку необхідно завантажити на свій смартфон мобільний додаток Приват24. Далі – дотримуватися інструкції, яку надає застосунок, а саме:

  1. Пройти реєстрацію. На цьому етапі вам потрібно сфотографувати себе та документи, що посвідчують особу.
  2. Відповісти на відеодзвінок з банку та чесно відповісти на усі запитання оператора. Важливо уточнити, що є можливість запланувати дзвінок представника банку. Це забезпечить впевненість у стабільному інтернет-з'єднанні та наявних технічних можливостях смартфона для здійснення відеодзвінка, таких як доступ до відеокамери та мікрофону.
  3. Підпишіть документи.
  4. У розділі "Гаманець", натисніть на опцію "Додати" та оберіть варіант "Digital картка".
  5. Оберіть тип бажаної картки (наприклад, "Кредитна" або "Дебетова"), оберіть платіжну систему та валюту.

Після цього ви станете клієнтом ПриватБанку і зможете вільно користуватися послугами фінустанови. Тобто відкрити картку можна без фізичного відвідування банківського відділення.

Раніше ми писали про те, що ПриватБанк розпочав виплачувати нову допомогу. Також ми розповідали, кому можуть раптово заблокувати доступ до Приват24.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.