Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

ПриватБанк здивує нововведенням? Що зміниться для клієнтів з 18 вересня

Пропонуємо дізнатися, які зміни відбудуться у мобільному додатку "Приват24 для бізнесу"

Фото: УНІАН, Pexels. Колаж: Гроші

ПриватБанк готується до масштабного оновлення мобільного додатка

Фото: УНІАН, Pexels. Колаж: Гроші

ПриватБанк здійснить оновлення свого мобільного додатку "Приват24 для бізнесу" для операційних систем Android і iOS.Оновлення мають на меті покращити функціональність та забезпечити більш зручний доступ до фінансових послуг для бізнес-клієнтів. Нововведення почнуть діяти з 18 вересня.

Сайт Pro Гроші пропонує дізнатися про нові зміни у мобільному додатку "Приват24 для бізнесу".

Які зміни відбудуться у мобільному додатку "Приват24 для бізнесу"

Однією з ключових оновлених функцій стане розділ "Рахунки", який надасть додаткові можливості користувачам. Оновлення дозволить:

  • створювати заявки на відкриття додаткових рахунків;
  • оформляти заявки на закриття рахунків;
  • перейменовувати поточні рахунки;
  • генерувати реквізити для них, якими можна легко поділитися в месенджерах.

Однак важливо зауважити, що меню "Реквізити" буде закрито, але його функціонал буде перенесено до меню "Рахунки". Це дозволить користувачам легко поділитися реквізитами рахунку через меню "Послуги – Рахунки – Реквізити рахунку" або через "Загальний залишок – Рахунки" і "Загальний залишок – Виписка".

Меню "Податки"

З'явилася нова послуга – "податки", яка дозволяє отримувати від податкової стан розрахунків із бюджетом та сплачувати податки на актуальні реквізити через меню "Послуги – Податки".

Меню "Податковий платіж"

Ще однією важливою зміною стане запровадження нового типу платежу – "Податковий платіж". Так українці зможуть легко створювати платежі для сплати податків через:

  • меню "Послуги – Платежі – Створити – Податковий";
  • використання шаблонів платежів у меню "Послуги – Шаблони платежів".

Розділ "Відеоінструкції"

Оновлений додаток "Приват24 для бізнесу" отримає новий розділ з інструкціями у відео, що дозволяє користувачам переглядати навчальні відео про користування мобільним додатком через бокове меню.

Крім того, у мобільному додатку банку виправлять помилку, пов'язану з призначенням платежу під час його копіювання, що підвищує загальний рівень зручності користувачів.

Чому ПриватБанк самовільно збільшує кредитний ліміт клієнтів

Багато українців користуються ПриватБанком, але останнім часом клієнти почали скаржитися, що фінустанова самовільно збільшує кредитний ліміт на карті "Універсальна".

ПриватБанк пояснив, що це відбувається на основі комплексного аналізу кількох факторів, таких як наявність кредитів в інших установах, прострочені платежі, нарахування зарплати та активність користування карткою. Банк враховує ці дані для надання оптимального кредитного ліміту для кожного клієнта, і це не зобов'язує клієнтів витрачати ці гроші. Клієнти також можуть самостійно знизити ліміт на банківській карті через додаток "Приват24".

Раніше ми повідомляли, що ПриватБанк розпочав виплачувати нову допомогу. Також ми писали, що фінансова установа пропонує купувати долари онлайн.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.