Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Український бізнес в Instagram – чому не вдається розкрутити акаунт та заробити грошей

Війна та пандемія показали, що двері магазинів можуть бути закриті з різних причин, а от через телефон ви можете продавати, знаходячись у безпеці

Фото: УНІАН, pexels. Колаж: Pro Гроші

Українці купують лише у тих брендів, яким довіряють

Фото: УНІАН, pexels. Колаж: Pro Гроші

Instagram та інші соціальні мережі можуть принести чимало грошей українському бізнесу. Однак для цього варто вміти правильно монетизувати свій акаунт. Та більшість людей роблять найпоширеніші помилки.

Про це у коментарі сайту Pro Гроші розповіла експертка з блогінгу і продажів через Instagram, маркетологиня та продюсерка Вікторія Мостова

Щоб монетизуватись через Instagram, треба мати цільову аудиторію в блозі, а отже її треба добре знати та досліджувати.

Також розбирайтеся в просуванні й не довіряйте сліпо спеціалістам. Для того, аби розкрутити свій акаунт, варто знати базу функціонала Instagram і маркетингу.

Не вливайте гроші у таргет, якщо не маєте стратегії та продуктової лінійки.

Не робіть все самостійно. Звісно, варто спробувати щось продавати через блог самому, це реально робити без вкладень. Однак для масштабування вам потрібен продюсер, який візьме на себе більшість процесів і зробить з блогу систему.

Розширюйте свою ціль та не робіть все лише для заробітку. Без ідеї, цілі, місії для інших у вас люди не будуть купувати. Бо купують у тих, кому довіряють. Тому треба бути щирим і спілкуватися з підписниками через сторіс.

Чому бізнесу потрібно заходити в Instagram вже зараз

Для цього є одразу три причини. Перша – Instagram має дуже багато грошей. Наприклад, якщо ви будете вести свою сторінку правильно, завоюєте довіру читачів, то заробіток прийде досить скоро.

Друга – варто переходити на український ринок. Раніше наші бренди часто конкурували з російськими товарами. Однак зараз люди активно підтримують українське.

Також памʼятайте, що онлайн – це про стабільність. Війна та пандемія показали, що двері магазинів можуть бути закриті з різних причин, а от телефон у вас в руках завжди. Ви можете продавати, знаходячись у безпеці, створювати комʼюніті, яке буде готове купувати у вас все що завгодно.

Детальніше про те, як заробити гроші в Instagram, читайте в нашому матеріалі за посиланням.

Також ми розповідали вже про те, що основним показником вдалого використання Instagram для бізнесів є наявність цільової аудиторії на цій платформі. Через те, що тут так чи інакше представлені всі вікові категорії, а також багато різних інтересів, ця соціальна мережа підійде усім.

Отже, виходить, що кожна компанія зможе знайти свою авдиторію в цій соціальній мережі. Головне – розуміти, для кого і навіщо створюється контент. Детальніше читайте тут.

Раніше ми розповідали, що треба знати про інвестування початківцям.Також дізнавайтеся про найпопулярніші способи отримання пасивного доходу.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.