Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Від ідеї до успіху – як вкладення в Instagram можуть змінити ваш бізнес

Найпоширенішою помилкою серед користувачів-початківців – вкладення в просування сторінки

Фото: pexels. Колаж: Рro Гроші

Варто зацікавити свою аудиторію

Фото: pexels. Колаж: Рro Гроші

Ведення бізнес-сторінки в Instagram – це розширення можливостей. Саме завдяки цій платформі ви можете збільшити продажі та прибуток. Однак не забувайте, що навіть в таку справу треба робити вкладення. Так, їх дещо менше, якщо порівнювати з роботою в офлайні. Але вони також необхідні.

Про це сайту Pro Гроші розповіла експертка з просування блогів і бізнесів в Instagram Діана Андрушко.

Найбільше витрат у вас буде займати в Instagram саме реклама. На початку – таргетована, потрібно підключати блогерів, а потім на це необхідно виділяти окремий бюджет.

Однак зверніть увагу, що будь-яка реклама не принесе результатів, якщо сторінка буде неправильно сформована, адже вона просто не буде зацікавлювати вашу цільову аудиторію.

Саме тому на початку варто вкласти кошти в навчання з Instagram. Також ви можете знайти людину, яка навчить та допоможе уникнути помилок на старті.

Помилки на старті

Найпоширенішою помилкою серед користувачів-початківців – вкладення в просування сторінки. Здебільшого люди це роблять через те, що вони ще не оформили правильно акаунт та не зрозуміють, хто саме є цільовою аудиторією.

Ну і звісно, що ще одна найчастіша помилка на початку – створення безліч сторіс або постів. Вони можуть потім призвести до вигорання, або навпаки, не виходити в сторіс взагалі, адже на сторінці мало підписників. Саме через це багато людей припиняють вести та розкручувати блог.

Як витратити гроші, яких немає, та ще й заробити

Раніше ми вже пояснювали, що витратити завчасно можна будь-які гроші. Наприклад, саме так ви можете зробити з Якщо кредитними грошима. Однак тут потрібно розглядати лише той варіант, коли інвестиції приносять вам більший дохід у відсотках, ніж виплата цих відсотків за кредит.

Як пояснює експертка, то саме завдяки цьому варіанту вам вдасться заробити. Ба більше, для цього є одразу кілька можливостей.

Якщо ви фізична особа чи підприємець, то можна взяти кредит під 0%. Але коли ви вже працюєте і маєте певний обіг по рахунку. І, відповідно, це може бути 0% під відкриття бізнесу. Виходить, якщо бізнес працює, то ви повертаєте лише тіло кредиту, а також заробляєте, адже він може принести рентабельність 20-30%, – говорить бізнес-тренерка Віра Фостяк.

Якщо памʼятати це, то ви не потрапите в боргову яму. Ба більше ви можете ще й заробити на тих грошах, які отримали як позику. Детальніше про це ви можете прочитати в нашому матеріалі.

Раніше сайт Pro Гроші писав про стабільний заробіток на грантових програмах. Також ми повідомляли, як віртуальні картки можуть зберегти ваші гроші.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.