Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Хитрощі One by Onе – чому українки ніколи не припинять купувати цей бренд одягу

Експертка з маркетингу розповіла сайту Pro Гроші про більшість "гачків", які використовує даний бренд

Фото: One by Onе, pexels. Колаж: Pro Гроші

One by One також має розвинений сайт

Фото: One by Onе, pexels. Колаж: Pro Гроші

Без стратегії неможливий і успіх на ринку. Про це знають всі бренди та проєкти, які наразі мають чималу прихильність українців. А любов людей завоювати не так просто, адже треба зважати на чимало факторів на цьому шляху. З покупцем треба говорити однією мовою та на цікаві йому теми. Саме так і зробив український бренд одягу One by One.

Разом з маркетологинею, стратегинею для бізнесу та онлайн-шкіл Кристиною Бондар ми поговорили про те, яку стратегію використовує даний бренд та чим саме так подобається людям.


One by One – український бренд жіночого одягу та взуття з історією в 8 років. Його засновниця Лідія Сметана. Наразі створено 12 магазинів у різних містах України. Також добре розвинена мережа онлайн. Команда даного бренду налічує близько 170 фахівців.


Зміст
1.Вони знають свого покупця
2.Безперервне спілкування
3.Є можливість зібрати одразу цілий лук
4.Бренд має прихильність завдяки зіркам
5.One by One дбає про комфорт

Вони знають свого покупця

One by One орієнтований на свого споживача і робить все для жінок, аби ті були щасливі, задоволені, виглядали стильно і сучасно кожен день, під яку б подію вони не обирали собі одяг. При цьому бренд зробив максимально доступні ціні та хорошу якість.

Що можна сказати про даний бренд:

  • комфортний, стильний та одночасно базовий одяг для різних випадків у житті (парк, прогулянка, відпочинок, офіс). Це те що зараз потрібно сучасній жінці;

  • з брендом можна зібрати жіночні силуети та доповнити яскравими акцентами, всі речі міксуються між собою та складають готові образи, щоб жінка не витрачала час на роздуми, що сьогодні одягнути, та як комбінувати аутфіти;

  • приємні й доступні ціні за якісний одяг;

  • сучасні фасони, які пошиті по тенденціях сучасної моди. Вони підійдуть не тільки дівчатам, а і дорослим жінкам;

  • в одязі можна виглядати стильно, дорого, але при цьому не переплачувати;

  • бренд вимогливо ставитися до якості тканин;

  • одяг не випускається великими партіями, він не є масовим і зберігає унікальність. Щоб задовольняти потреби жінок постійно і щоб жінкам було завжди щось купити. Кожен тиждень створюються нові моделі. Також такий підхід дозволяє підсаджували споживача на постійні покупки й поповнювати гардероб.

Безперервне спілкування

One by One вибрав правильну стратегію, адже вони орієнтуються на своїх споживачів:

  • збирають зворотний зв'язок у клієнтів;

  • слідкують за модними й сучасними тенденціями;

  • адаптують одяг під життя жінок у сучасному світі, коли життя диктує свій ритм.

Це допомогло компанії підвищити довіру до бренду, тому що клієнти відчувають, що розуміють їх потреби, бажання, й одяг підходить під різні цілі, – говорить експертка.

Також всі фото на сайті подані вже у готових образах та перенесені у реальність. Тобто, завдяки цьому ми бачимо жінок не в студіях, а в реальному житті. Наприклад, на вулиці під час прогулянки.

Є можливість зібрати одразу цілий лук

В магазинах бренду можна купити різний одяг, а саме від білизни до взуття та вʼязаних виробів. Тим самим клієнти зможуть зібрати у них повні образи й купити не тільки одежу, а доповнити взуттям, яке підійде під одяг, та аксесуарами.

Тим самим One by One працює над своїм середнім чеком, LTV та економить час своїх клієнтів, підвищує лояльність і довіру. Круто, коли ти заходиш в магазин і тобі завжди є, що купити, вся одежа буде максимально підходити до тої, що ти купила до цього, – додає маркетологиня.

Бренд має прихильність завдяки зіркам

Для реклами часто запрошують відомих особистостей, яких люблять люди та які є навіть лідерами думок. Після цього даний бренд починає асоціюватися саме з ними.

Наприклад, One by One вже рекламували:

  • Тіна Кароль;

  • Катерина Осадча;

  • Соня Морозюк.

Це підкупає більшість українок та змушує та хоча б поглянути на те, що саме рекламували дані зірки. Також бренд підтримує українське. Вони випускають патріотичну лінійку одягу та регулярно донатять на потреби ЗСУ.

One by One дбає про комфорт

Якщо ви зайдете в магазини, то вас окутають комфортом, а ви відчуєте себе особливою. Все зроблено, щоб вам було зручно: просторі примірки з теплою підлогою, дзеркала до стелі. Також у кожній там є кнопка виклику консультанта та бездротова зарядка, – говорить Кристина Бондар.

Це все ще раз доводить, що концепція даного бренду направлена на споживача та на його потреби.

Раніше сайт Pro Гроші писав про відверту розповідь власниці сексшопу щодо популярності інтимної індустрії під час війни. Також ми повідомляли, що ринок таксі вже не той та розповідали, які зміни внесла війна та чому водії "тікають".

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.