Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Скористайтеся моментом – для яких продуктів та брендів найкраще підходить Instagram

Головне у цій справі – розуміти, для кого і з якою метою створюється контент на вашій сторінці

Фото: pexels. Колаж: Pro Гроші

Важливо розуміти основну ціль вашої присутності в соціальній мережі

Фото: pexels. Колаж: Pro Гроші

Сьогодні більшість людей активно користуються соцмережами. Вони призначені для звичайного спілкування, а також їх можна використовувати для роботи. Наприклад, в Instagram ви можете просувати послуги та товари.

Експертка з просування блогів і бізнесів в Instagram, маркетологиня, стратегиня, продюсерка Діана Андрушко розповіла сайту Pro Гроші про те, для яких продуктів та брендів найкраще підходить дана соцмережа.

Насправді Instagram підходить ледь не для всіх продуктів та бізнесів. Його варто розглядати в контексті додаткового каналу просування та продажу послуг чи товарів, – говорить експертка.

Основним показником вдалого використання Instagram для бізнесів є наявність цільової аудиторії на цій платформі. Через те, що тут так чи інакше представлені всі вікові категорії, а також багато різних інтересів, ця соціальна мережа підійде всім.

Яскравим прикладом цього є сторінки ритуальних послуг чи системи охорони будинків, які активно працюють та продають там свої послуги. Якщо можуть вони, то і ваш бізнес точно зможе, – зазначає Діана Андрушко.

Так само для успішного використання Instagram важливо розуміти основну ціль присутності в соціальній мережі. Такими цілями може виступати збільшення продажів, збільшення впізнаваності чи створення онлайн-комʼюніті.

Наприклад, McDonald's не потрібні додаткові продажі через Instagram, у цієї компанії в Україні немає проблем з клієнтами. Тому вони активно працюють над підвищенням впізнаваності свого бренду та будують близькі стосунки з підписниками, – говорить експертка.

Таким чином, кожна компанія зможе знайти свою авдиторію в цій соціальній мережі. Головне – розуміти, для кого і навіщо створюється контент.

Чому бізнесу потрібно заходити в Instagram вже зараз

Раніше ми розповідали, що для цього є одразу три причини.

В Instagram дуже багато грошей. Якщо вести свою сторінку правильно, то заробіток прийде дуже скоро.

Перемикання на український ринок. Раніше наші бренди часто конкурували з російськими товарами. Однак зараз люди активно підтримують українське виробництво. А лейба "made in Ukraine" вже додає лояльності аудиторії. Памʼятайте, якщо у вас є чітка громадянська позиція – клієнт ваш.

Онлайн – це про стабільність. Війна показала, що магазини можуть назавжди закритись, світла може не бути тривалий час, повітряні тривоги змушують зачиняти двері ваших улюблених магазинів. А телефон у вас в руках завжди. Ви можете продавати, знаходячись у безпеці, створювати комʼюніті, яке буде готове купувати у вас все що завгодно.

Раніше ми розповідали, що треба знати про інвестування початківцям.Також дізнавайтеся про найпопулярніші способи для отримання пасивного доходу.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.