Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Приват24 тимчасово зупинить роботу – коли і яка причина

Українцям розповіли, коли не варто користуватися цифровим банком та пояснили причину

Фото: УНІАН, Unsplash. Колаж: Pro Гроші

У ніч на 3 вересня ПриватБанк проводитиме технологічні роботи на своїх сервісах

Фото: УНІАН, Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Клієнти ПриваБанку не зможуть користуватися цифровим банком Приват24 та Приват24 для бізнесу. Усе через комплексні регламентні роботи, які стартують у ніч на 3 серпня 2023 року.

Про це повідомила пресслужба фінустанови.

Відомо, що технологічна пауза в роботі триватиме з опівночі до 05:00 ранку. Також можливо, що під час цього не стабільно працюватимуть й інші банківські сервіси.

"Якщо у період проведення робіт ви плануєте користуватися Приват24, радимо зробити це заздалегідь, чи відкласти на декілька годин", — йдеться у повідомленні.

Виплати від ПриватБанку

Мова про кошти для деяких українських пенсіонерів від Всесвітньої продовольчої програми ООН. Фінансову допомогу надають українцям, які:

  • живуть на територіях, де відбуваються активні або можливі бойові дії;
  • отримують не більше 3 тисяч гривень пенсійних виплат;
  • не отримували з 1 березня 2023 року інші виплати, наприклад: допомогу на проживання для ВПО чи від міжнародних організацій.

Пенсіонерам гроші нараховуватимуть щонайменше чотири місяці поспіль безпосередньо на банківську картку чи рахунок, на який їм зазвичай нараховують пенсію.

Водночас у ПриватБанку запевнили, що здійснюватимуть додаткові виплати без жодних комісій для отримувачів. Зазначимо, що розмір виплати від ВПП ООН визначається як різниця між сумою 3 тисяч гривень і пенсійною виплатою, однак вона не може бути меншою за 100 гривень.

Зміни у правилах поповнення банківських карток

Вже як місяць в Україні для того, аби поповнити банківські картки, потрібно:

  • Ввести номер мобільного телефону на екрані термінала.
  • Отримати одноразовий пароль на мобільний телефон через дзвінок або повідомлення.
  • Ввести отриманий пароль для здійснення операції.

Водночас ці умови не стосуються оплат через термінали комунальних послуг, покупок залізничних квитків та квитків на міський та приміський транспорт, поповнення проїзних квитків, сплати податків, штрафів та інших адміністративних зборів.

Раніше ми розповідали, чи працюватимуть українські банки під час блекауту. Також ми писали про нову послугу, яка вже запрацювала у фінустановах.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.