Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Частина відділень Нової пошти лишились без світла: як забрати посилку

Після масованих обстрілів з боку Росії по енергетичних об'єктах, в України спостерігаються перебої зі світлом

Колаж: Pro Гроші

Забрати посилки з Нової пошти можна без світла

Колаж: Pro Гроші

Відділення Нової пошти продовжують працювати навіть у тих населених пунктах, де відсутнє електропостачання.

Про це повідомили на сторінці Нової пошти в Facebook.

Навіть якщо у відділенні відсутня електроенергія, клієнти все одно зможуть отримати або відправити свою посилку. Єдина умова, за якої Нова пошта не працює – оголошення повітряної тривоги.

Водночас у компанії рекомендують своїм клієнтам створювати відправлення в мобільному додатку самостійно, а у відділенні просто віддати співробітникам Нової пошти.

Крім того, щоб пришвидшити процес отримання посилки, можна сплатити за неї заздалегідь у мобільному додатку або онлайн на сайті.

"Поштомати працюють незалежно від електропостачання, тож там можна і забрати, і відправити посилки без перешкод", – повідомили у пресслужбі компанії.

Ракетні удари з боку РФ та перебої зі світлом

Росія протягом двох останніх днів цілеспрямовано атакує енергетичні об'єкти по всій країні. Станом на ранок 11 жовтня, за даними ДСНС, без струму залишався 301 населений пункт у п'яти областях України. Відновили електропостачання у 3 571 населеному пункті. Світло досі відсутнє у Київській, Львівській, Сумській, Тернопільській та Хмельницькій областях.

Крім того, зранку 11 жовтня, дронами-камікадзе була обстріляна Ладижинська теплоелектростанція у Вінницькій області. Внаслідок цього було пошкоджено енергетичне обладнання станції.

Також росіяни поцілили ракетами в об'єкти енергетичної інфраструктури у Павлоградському та Кам'янському районах Дніпропетровської області. Є серйозні руйнування, внаслідок чого багато населених пунктів залишилися без світла, а в області запроваджується режим тотальної економії електроенергії.

Прильоти були й по критичній інфраструктурі Львова. 30% міста лишилося без світла. Крім того, перебої з електропостачанням спостерігаються по всій території області.

Нагадаємо, на тлі останніх новин українців закликають скоротити споживання електроенергії. Особливо слід зменшити використання потужних електроприладів в пікові години – з 17:00 до 22:00.

Раніше ми пояснювали, яку компенсацію виплатить Нова пошта, якщо посилку загублять. Також ми розповідали, які знижки запровадила Нова пошта.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.