Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

"Нова пошта" запровадила знижки: хто зможе менше платити за посилки

"Нова пошта" знову оголосила про важливі зміни, які стосуються всіх її клієнтів

Фото: Уніан, "Нова пошта". Колаж: Pro Гроші

У деякі дні тарифи на деякі посилки будуть меншими

Фото: Уніан, "Нова пошта". Колаж: Pro Гроші

Під час війни в Україні послуги більшості компаній стали дорожчими. Зокрема, вартість послуг "Нової пошти" теж зросла. Але компанія оголосила про акцію.

Так, у "Новій пошті" повідомили про нові знижки, які діятимуть протягом жовтня.

Що доступно клієнтам

Відтепер кожної неділі до кінця жовтня посилки можна надсилати із 30% знижкою. Але при цьому не на всі відправлення діятиме така акція.

"Знижка діє виключно на доставку посилок до 30 кг у відділення, на адресу або до 20 кг у поштомат в усій країні. Водночас кожен клієнт цього дня може відправити необмежену кількість посилок й отримати знижку на доставку", – повідомили в компанії.

Отже, щоб скористатися знижкою, потрібно 2, 9, 16, 23 та 30 жовтня оформити і відправити посилку до 30 кг. Це доступно для всіх клієнтів, у тому числі бізнес-клієнтів, які можуть поєднувати кілька акцій.

Водночас в компанії зауважили, що акційна ціна не діє на доплату за адресне обслуговування, комісію за оціночну вартість, упаковку та відправлення документів і вантажів від 30 кг.

Вартість доставки стала більшою

Раніше ми розповідали, що "Нова пошта" підняла вартість доставки посилок на 5 та 10 гривень. Причиною назвали подорожчання сировини для пакування.

Зокрема, дорожчими на 5 грн стали посилки до 10 кг, а на 10 грн – посилки до 30 кг. До цього компанія оголосила про інші важливі зміни, а зокрема про відмову від російської мови. Тепер у цифрових сервісах буде лише державна українська мова.

Читайте також про те, які фінансові послуги надають "Укрпошта" та "Нова Пошта" і як "Нова пошта" знизила ціни на посилки в Польщу.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.