Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Взимку не замерзнемо – як прогріти своє авто менше ніж за одну хвилину

Спосіб дуже швидко зігріти транспортний засіб та себе у холодну пору року

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Знайдений спосіб, як швидко розігріти автомобіль

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

У одному зі своїх відеороликів інструктор з водіння дав поради глядачам, як ефективно використовувати систему опалення та кондиціонування в автомобілі, щоб швидко підняти температуру. Оскільки ночі стають прохолоднішими і погода погіршується, це буде корисний спосіб швидкого підігріву салону автомобіля.

Про це повідомляє Daily Express.

У своєму відеоролику інструктор з водіння, який представився як Kruzee, надав корисні поради глядачам щодо ефективного використання системи опалення та кондиціонування в автомобілі для швидкого підняття температури.

"Найшвидший спосіб прогріти машину. Увімкніть запалювання, не запускаючи двигун, і через п'ять секунд заведіть автомобіль. Залиште автомобіль на холостому ходу на 30 секунд, не більше, а через 30 секунд почніть рух і включіть пневмосистему. До цього моменту ви повинні відчути тепле повітря", – пояснив він.

У відеоролику інструктор сідає в автомобіль і, через декілька секунд, запускає двигун свого автомобіля. Він використовує цей час для активації обігріву автомобіля і дає йому працювати протягом 30 секунд перед тим, як рушити в дорогу.

"Під час поїздки направте тепле повітря на область грудей, це допоможе вашому тілу швидко зігрітися. Як тільки ви зігрієтеся, направте тепло на свої ноги, так як жар піднімається вгору", – продовжив він.

Незважаючи на сумніви деяких водіїв, щодо ефективності цього трюку в найхолодніших умовах, багато глядачів висловили високу оцінку інструктору за його корисну пораду.

Які помилки водія надовго зламають авто

У багатьох сучасних автомобілях саме коробка передач вважається найуразливішим елементом. Розповімо про найпоширеніші помилки водіїв, які призводять до серйозних проблем з цим механизмом:

  1. Різкі ривки під час їзди.
  2. Швидка парковка.
  3. Використання нейтральної передачі в заторах.
  4. Неправильна парковка авто на спуску.
  5. Буксирування.

Більш детально, чому саме ці причини можуть призвеси до серйозних проблем з коробкою передач можете почитати у нашому матеріалі.

Раніше ми писали про п'ять найпоширеніших помилок початківців на дорогах. Також повідомляли, які є негативні наслідки у того, щоб переводити авто на газ.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.