Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Популярний китайський кросовер — лідер світових продажів: які його особливості та вартість в Україні

Розповідаємо, про те, скільки автомобілів моделі Haval H6 вдалось продати китайській компанії за останній час

Фото: Great Wall Motors. Колаж: Pro Гроші

Китайський кросовер став лідером на ринку

Фото: Great Wall Motors. Колаж: Pro Гроші

Haval H6 — це кросовер від китайського виробника, який за останній час став найпопулярнішим автомобілем у світі. З цього приводу в компанії оприлюднили дані стосовно продажів цих моделей.

Про це йдеться на сайті wheel-news.

Скільки автомобілів було продано за останній час

Компанія, яка випускає автомобілі Haval, нещодавно оприлюднила оновлені дані, стосовно кількості проданих моделей Haval H6. Згідно з оприлюдненими даними, китайський виробник вже зміг продати близько 4 мільйонів таких автомобілей по всьому світу. До того ж у липні 2023-го року лише на території Китаю було продано близько 63 тисяч автомобілів, ця цифра становить 57,7% від усіх продажів компанії Great Wall Motors за цей місяць.

Багато хто вважає, що кросовер Haval H6 набрав такої популярності у світі через свою екологічність, проте, це зовсім не так, адже лише кожне 6 авто цієї моделі є повноцінним електромобілем або ж гібридом. З проданих 62 967 автомобілів в липні лише 10 105 моделей є екологічними.

Китайський кросовер Haval H6 також активно поширюється і на території України. Середня вартість за авто базової комплектації сягає близько 1 440 000 грн.

Характеристики Haval H6 та його вартість в Україні

На перший погляд, автомобіль Haval H6 нічим не виділяється та схожий на будь-який інший азійський кросовер, проте це не скасовує того факту, що авто насправді є найбільш популярним у світі станом на зараз. Серед характеристик Haval H6 варто відзначити:

  • 2.0-літровий двигун;
  • потужність у 204 кінські сили;
  • можливість вибрати як передній, так і задній привід;
  • семиступеневу автоматичну трансмісію DCT.

У кого не можуть конфіскувати автомобіль на потреби ЗСУ

Раніше ми писали про те, що у деяких громадян України ні в якому разі не можуть забрати автомобіль на потреби Збройних сил України.

Конфіскація транспортного засобу на потребу українських військових є неможливою для певних категорій. В першу чергу це стосується закордонних підприємств, які працюють на території України. Також у категорії осіб, в яких не можуть бути конфісковані автомобілі, підпадають абсолютно всі іноземці, що не мають громадянства України. Крім того, підприємства, які мають стратегічне значення для країни, теж не можуть залишити без автомобілів, так само як і банки. Натомість машину можуть забрати у будь-яких інших підприємств, а також у водіїв, які скоїли серйозні порушення.

Нагадаємо, ми повідомляли про подорожчання автогазу в Україні. Також ми писали про нові правила техогляду в країні.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.