Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Можуть вмістити навіть далеких родичів: топ семимісних авто у 2023 році

Розповідаємо, які семимісні авто варто обрати для перевезення своєї родини у 2023 році та скільки вони коштують

Фото: Unsplash, Pinterst. Колаж: Pro Гроші

Кросовери та комбівени - ідеальний вибір для великих сімей

Фото: Unsplash, Pinterst. Колаж: Pro Гроші

Часто за потреби транспортування родини або великої компанії виникає проблема у відсутності місця в машині. Для цього були створені авто на платформі легковика з властивостями універсалу, які спокійно і впевнено виконують свою роботу.

Pro Гроші пропонують вибірку з п’яти найкращих семимісних авто у 2023 році.

Dacia Jogger

Непоказне на вигляд, але якісне авто
Непоказне на вигляд, але якісне авто
Фото: Pinterest

Dacia Jogger — це фантастичний вибір для сімейного автомобіля, що пропонує гнучкість семимісного салону та багато практичного простору, при цьому за досить доступною ціною. Він приверне увагу сімейних покупців завдяки своїй простоті та вигідному співвідношенню ціни та якості.

Скромний та простий всередині, Jogger все ж заслуговує визнання за його хороше керування та ефективний гібридний двигун. Він є гарним варіантом для тих, хто шукає надійний і практичний автомобіль з семимісним салоном, не переплачуючи за розкіш. Загалом, Jogger вражає своєю доступністю і розумними характеристиками, роблячи його привабливим вибором для сімейного транспорту.

Ціна на 7-місний варіант складає близько 720 000 грн.

Авто можна придбати трохи дешевше у 5-місному варіанті.

Citroën Berlingo XL

Серія Berlingo продовжує дивувати
Серія Berlingo продовжує дивувати
Фото: Pinterest

Модель Berlingo зробила ставку на внутрішній простір, і його дійсно дуже багато. Особливо привабливою є версія XL з сімома сидіннями, де кожен пасажир може почувати себе комфортно і зручно під час поїздки. Протягом багатьох років модель Berlingo існувала у різних формах, завжди зберігаючи свою квадратну форму, велику місткість та доступність.

Ціна за базову комплектацію Live Feel стартує від 814 700 грн.

Версія Feel обійдеться в 1 105 200 грн.

Kia Sorrento

Автомобіль для справжнього сім'янина
Автомобіль для справжнього сім'янина
Фото: Pinterest

Кіа Sorento із роками перетворився з великого, практичного та доступного сімейного позашляховика в стильний автомобіль з підвищеними якістю, дизайном та технологіями. Ця трансформація відобразилася на ціні, яка збільшилася відповідно до поліпшення характеристик, але у стандартній комплектації ви отримуєте багато додаткового обладнання та технологій. Тепер Sorento конкурує з першокласними семимісними позашляховиками на ринку та доступний лише в одній комплектації, що робить його більш привабливим варіантом для клієнтів.

Вживаний варіант 2021 року можна взяти за 1 050 000 грн.

Peugeot 5008

Одне з найкращих 7-ми місних авто сучасності
Одне з найкращих 7-ми місних авто сучасності
Фото: Pinterest

Peugeot 5008 — це скарб навіть серед преміальних конкурентів. Його головною перевагою є комфортабельний салон, який може вмістити семеро пасажирів. Крім того, модель пропонує широкий вибір потужних двигунів. Він також оснащений багатьма передовими технологіями та допоміжними системами, які забезпечують високий рівень комфорту та безпеки для пасажирів.

Незалежно від обраної комплектації, Peugeot 5008 вразить своїм високим рівнем оснащеності, що робить його дуже привабливим варіантом для клієнтів.

Авто з двигуном на 180к.с коштує в середньому 1 160 000 грн.

Volvo XC90

Автомобілі Vovlo славляться своєю надійністю і комфортом
Автомобілі Vovlo славляться своєю надійністю і комфортом
Фото: Pinterest

Автомобіль обладнаний сучасними технологіями безпеки та має розкішний салон, який приємно вражає своїм дизайном і комфортом. Він має достатньо місця для сімох осіб і забезпечує найвищий рівень зручності пасажирам.

Особливо приваблює можливість придбати автомобіль 2015 або 2016 року випуску за значно меншу ціну, ніж новий екземпляр. Це дає можливість отримати розкішний автомобіль з рядом переваг за більш доступну ціну, зберігаючи при цьому високу якість і комфорт.

За авто 2015-16 року доведеться віддати 1 300 000 грн, в той час, як версія 2023 року коштуватиме близько 3 000 000 грн.

Вибір українців – які гібридні авто обирають у 2023 році

Компанія Toyota продовжує своє лідерство у сфері гібридних автомобілів, зокрема модель Toyota RAV4 стала найпопулярнішою з продажем 770 автомобілів. На другому місці знаходиться Mercedes-Benz GLE з результатом 383 авто, а третє місце займає Nissan Qashqai з 363 проданими автомобілями.

Значний інтерес також виявляється до гібридних автомобілів з пробігом. В цій категорії лідирує Ford Fusion з США з продажем 247 автомобілів. Toyota Prius займає друге місце з 229 проданими авто, а Ford C-Max Hybrid став третім з результатом 210 автомобілів.

Раніше ми писали, скільки коштували найдорожчі легендарні авто світу. Також ми повідомляли, які бренди авто загадково зникли з ринку.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.