Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Громадський транспорт у Києві – українців попередили про деякі зміни

Жителям та гостям столиці України важливо слідкувати за оновленнями щодо транспортних змін та скористатися новими маршрутами

Фото: УНІАН, Pexels. Колаж: Pro Гроші

У Києві змінився рух громадського транспорту в одному з районів міста

Фото: УНІАН, Pexels. Колаж: Pro Гроші

У Києві через розгерметизацію тунелю закрили одразу шість станцій метро, що вимагало негайних заходів для забезпечення комфортного пересування населення. З цією метою було запущені дублюючі маршрути наземного транспорту. Але, у середу, 13 грудня, в одному з районів відбулися зміни в русі громадського транспорту.

Про це повідомили в Київській міській державній адміністрації.

У середу змінився рух автобусів та тролейбусів через перекриту ділянку в Дніпровському районі. Це відбулося через пошкодження контактних мереж на проспекті Воскресенському. Ось основні зміни на конкретних маршрутах:

  • рух тролейбуса №29д було організовано від залізничної станції "Зеніт" до проспекту Воскресенського (вулиця Сулеймана Стальського);
  • маршрут тролейбуса №50к було змінено на ділянках від вулиці Милославської до проспекту Воскресенського (вулиця Сулеймана Стальського) та від вулиці Милославської до станції метро "Лук’янівська" (за маршрутом тролейбуса №31);
  • зазнало змін й рух автобусів №44 та №46. Вони курсуватимуть через проспект Алішера Навої, вулицями Остафія Дашкевича та Петра Запорожця.

Люди почали помічати підтоплення на ще одній станції метро

11 грудня кияни виявили течію води на станції "Олімпійська", що викликало побоювання щодо можливого закриття станції. Оскільки ця станція сусідить із закритими на ремонт станціями "Палац Україна" та "Площа Льва Толстого" на синій гілці метро.

Однак, представники Київського метрополітену запевняють, що ситуація в тунелі є нормальною, і немає причин для хвилювань. Інцидент, можливо, спричинився через прорив труби поблизу станції "Олімпійська". Пошкодження прогону з гарячою водою 11 грудня призвело до проведення ремонтних робіт, але це не вплинуло на роботу метрополітену.

У Києві буде працювати синя гілка метро, але за однією умовою

У Києві через розгерметизацію тунелю шість станцій метро на синій гілці закрили на ремонт. Однак, їхні двері залишаються відчиненими, станції продовжать працювати як укриття в разі оголошення повітряної тривоги. Таке рішення було прийняте під час засідання Державної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Раніше ми повідомляли, що у Києві може з’явитися човниковий рух метро. Також ми писали, що відбувається в столиці після закриття станцій метро.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.