Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Заходь і живи – який вигляд має бюджетна квартира у Львові (фото)

Редакція сайту Pro Гроші з'ясувала, що знайти недороге житло у Львові не така вже й складна задача

Фото: УНІАН, OLX, Pexels. Колаж: Pro Гроші

У Львові продається недорога однокімнатна квартира

Фото: УНІАН, OLX, Pexels. Колаж: Pro Гроші

З початком повномасштабної війни в Україні багато міст відіграли важливу роль у прийомі переселенців і забезпеченні їх житлом. Львів з його гостинністю та розвиненою інфраструктурою став одним із них. Ця ситуація призвела до певних змін на ринку нерухомості, зокрема до зростання цін на квартири. Проте знайти бюджетне житло все ж таки реально.

Сайт Pro Гроші відшукав на OLX недорогу квартиру у Львові.

Який вигляд має бюджетна квартира у Львові

Недороге житло розташоване на вулиці В. Великого. В оголошені зазначено, що однокімнатна квартира знаходиться у гуртожитку, її загальна площа складає 11 квадратних метрів. Хоча це не найбільший простір, квартира здається світлою та комфортною. Важливою перевагою є те, що це не кутова квартира.

Особливістю цього житла є спільна кухня, тому варто розуміти, що готувати їсти ви будете не одні. Також є власний санвузол з окремим входом з коридору, що містити душ, умивальник, туалет, бойлер та місце для пралки.

 | Фото: OLX
 | Фото: OLX
 | Фото: OLX
 | Фото: OLX
 | Фото: OLX

Недорога квартира у Львові

Фото: OLX

Недорога квартира у Львові

Фото: OLX

Недорога квартира у Львові

Фото: OLX

Недорога квартира у Львові

Фото: OLX

Недорога квартира у Львові

Фото: OLX

Ще однією перевагою цього житла є невелика комора, яка може бути використана для зберігання особистих речей. Поруч з гуртожитком розташовані зупинки транспорту та супермаркети, що робить життя мешканців ще більш зручним.

І найголовніше, придбати невелику квартиру можна за 18 000 доларів. В оголошенні зазначено, що житло продається без посередників.

Де насправді не варто купувати квартиру

В цьому питанні сайту Pro Гроші допомогла розібратися експертка з нерухомості Вікторія Берещак. За її словами, варто уникати будинків зі зношеними комунікаціями, проблемами з водопостачанням, а також застарілими будинками, які старше 50 років.

При цьому вона розповіла, на якому поверсі не варто купувати житло. Берещак вважає, що вибір поверху залежить від особистих потреб та умов будинку. Але, все ж таки рекомендується уникати перших та останніх поверхів на вторинному ринку, але розглядайте їх на первинному ринку, якщо там є необхідні вам умови.

Раніше ми робили огляд на те, який вигляд має квартира у Києві за 21 000 доларів. Також разом з експерткою з нерухомості сайт Pro Гроші розібрався, де не варто орендувати квартири.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.