Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

З Одеським колоритом – яку квартиру можна орендувати за 2 500 гривень (фото)

Майбутнім орендарям пропонують бюджетне житло, яке знаходиться не далеко від моря та центра міста

Фото: Pexels, OLX. Колаж: Pro Гроші

В Одесі пропонують орендувати житло за 2 500 гривень

Фото: Pexels, OLX. Колаж: Pro Гроші

Одеса – це колоритне місто, яке манить багатьох українців, навіть під час війни. Тому в цьому місті відбувається закономірне явище – подорожчання нерухомості як на продаж, так і в оренду. Проте на сайтах з пошуку житла все ж таки можна відшукати бюджетні варіанти житла.

Сайт Pro Гроші знайшов на OLX квартиру, яку можна задешево винаймати.

Яку недорогу квартиру пропонують в Одесі

В Одесі пропонують винаймати житло за 2 500 гривень на місяць, але варто зазначити, що до цієї суми додатково потрібно буде оплачувати комунальні послуги.Квартира знаходиться у малосімейці за адресою вул. Мала Арнаутська/Бєлінського. Будинок передає колорит міста, саме така нерухомість спадає на думку, коли йдеться про Одесу.

Одне з головних переваг цієї пропозиції – це розташування. Поруч знаходяться такі значущі місця, як парк імені Шевченка, театр музичної комедії, привіз та центральна частина міста.

За невелику вартість оренди пропонують простору кімнату площею 30 квадратних метрів з виходом на балкон, з якого відкривається чудова панорама на місто. В оголошені зазначено, що кімната у житловому стані, хоча варто додати, що ремонт був зроблений ще в період Радянського Союзу. Меблі також залишилися з тих часів, але є можливість привезти свої власні меблі та створити затишок на свій смак.

Бюджетна квартира в Одесі

Бюджетна квартира в Одесі

Бюджетна квартира в Одесі

Бюджетна квартира в Одесі

Бюджетна квартира в Одесі

Бюджетна квартира в Одесі

Бюджетна квартира в Одесі

Бюджетна квартира в Одесі

Бюджетна квартира в Одесі

Бюджетна квартира в Одесі

Слід зазначити, що в кімнаті відсутня окрема кухня, але її можна знайти в іншій великій кімнаті. Це означає, що вам доведеться готувати разом з іншими мешканцями малосімейки.

Де не варто орендувати квартиру

З таким запитанням сайт Pro Гроші звернувся до експертки з нерухомості Вікторії Берещак. Вона порекомендувала українцям не винаймати квартиру в старому житловому фонді. Це пов'язано з тим, що вони мають низький рівень енергоефективності, що може призвести до великих витрат на опалення та комунальні послуги. Також Берещак наголосила, що варто обирати житло, поруч з яким є уся необхідна вам інфраструктура.

Раніше ми робили огляд на бюджетну квартиру у Львові. Також ми повідомляли, яку нерухомість пропонують українцям за 21 тис. доларів у Києві.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.