Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Розумні рішення для вашого дому: топ-5 пристроїв, які полегшать вам життя

Розповідаємо про "розумні" пристрої для вашого дому, які здатні покращити ваш простір

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Сучасній людині притаманний швидкий темп життя. Тому в 2023 році важливо вміти знаходити способи автоматизовувати та оптимізовувати деякі повсякденні наші задачі. Так, багато розробників намагаються допомогти нам полегшити життя своїми "розумними" девайсами.

Сайт Pro Гроші зібрав добірку "розумних" пристроїв, які можуть зробити вашу квартиру комфортнішою для перебування в ній.

Топ-5 "розумних" девайсів

1. "Розумна" лампочка

Така лампочка підходить для тих, хто, вмостившись зручно в ліжку, постійно забуває вимкнути світло. Із цим пристроєм ви можете керувати освітлення через ваш смартфон або за допомогою вашого голосу.

Також ви можете контролювати температуру та яскравість освітлення в залежності від ваших потреб.

2. "Розумний" дверний замок

Такий девайс може виручити, коли вам треба когось впустити в квартиру, але ви в цей час не знаходитеся вдома.

3. "Розумний" термостат

Якщо вам подобається повертатися в уже теплий дім, але водночас ви не хочете переплачувати за те, щоб в пустій квартирі було тепло, ви можете придбати "розумний" термостат. Завдяки цьому пристрою ви зможете дистанційно керувати електричним опалювальним обладнанням.

4. "Розумний" електрокарниз

Так, ви можете задати час закривання та розкривання штори відповідно до власних побажань. Водночас, вам не доведеться кожен раз вставати з ліжка, щоб закрити штори.

5. "Розумний" дифузор

Цей пристрій підійде для тих, хто любить зволожувати повітря. З "розумним" дифузором ви можете дистанційно, через ваш смартфон, обирати аромат, планувати графік роботи пристрою, а також регулювати інтенсивність.

Водночас сайт Pro Гроші нагадує, що наразі в Україні залишається складна енергетична ситуація. Усі вищезазначені пристрої потребують стабільного електроживлення для ефективної роботи. Тому при можливості, рекомендуємо, почекати з придбанням цих девайсів, поки ситуація з електропостачанням не стабілізується.

Детальніше про стан енергосистеми України після обстрілів 14 січня читайте в нашому матеріалі.

Раніше сайт Pro Гроші ділився секретними дизайнерськими правилами, які можуть зробити вашу квартиру стильнішою. Також ми розповідали про головні антитренди в дизайні інтер'єру в 2023 році.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.