Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Комфорт та економ – які ЖК Києва пропонують найдешевші квартири-студії

В цій статті ви зможете дізнатися про декілька житлових комплексів, у яких продаються найдешевші квартири

Фото: ЛУН, Pexels. Колаж: Pro Гроші

Українці можуть недорого придбати квартиру в Києві

Фото: ЛУН, Pexels. Колаж: Pro Гроші

Життя у Києві – мрія багатьох людей. Однак поруч зі своєю привабливістю місто має і певні труднощі, зокрема вибір житла, яке відповідає потребам і фінансовим можливостям людей. Проте не варто відмовлятися від своєї мрії, адже є житлові комплекси, де можна знайти найдешевші квартири-студії.

Сайт Pro Гроші проаналізував ситуацію на ринку нерухомості за допомогою маркетплейсу DIM.RIA та знайшов житлові комплекси, у яких продають найдешевші квартири-студії.

ЖК Liberty Park

Пропонується 1-кімнатна квартира у Солом'янському районі, загальною площею 33,5 квадратні метри. Придбати нерухомість у житловому комплексі Liberty Park можна за 32 000 доларів.

Будинок має п'ять поверхів і мансарду, збудований за технологією монолітно-каркасної конструкції з використанням газоблоків та утепленням залізобетонних перекриттів. Здача будинку в експлуатацію планується на четвертий квартал 2023 року. Двір комплексу – закритий.

Планування квартири ідеально підходить для однокімнатного помешкання, з великою кухнею-вітальнею та окремою спальнею. У пішій доступності розташована вся необхідна інфраструктура, включаючи школи, дитячі садочки, аптеки, пошту, супермаркети, такі як "Епіцентр" та "Метро", а також "Столичний Ринок".

ЖК Orange City

У Києві, в житловому комплексі Orange City, який знаходиться в Голосіївському районі, продається однокімнатна студія площею 31 квадратний метр. Вартість нерухомості становить 28 000 доларів. Цей варіант житла підійде для тих, хто планує самостійно робити ремонт, оскільки там "голі" стіни.

Територія ЖК закрита та обладнана системою відеоспостереження, що гарантує безпеку мешканців. Крім того, там є власний торговельний центр, багатоповерховий паркінг, власна школа та спорт-комплекс.

ЖК "Абрикосовий"

На 10-му поверсі 26-поверхового будинку продають простору квартиру-студію. Її загальна площа становить 38 квадратних метрів. У квартирі зроблена лазерна стяжка підлоги, гідроізоляція в санвузлі, пластикові вікна та металеві вхідні двері. Придбати нерухомість можна за 38 000 доларів.

Варто зазначити, що житловий комплекс комфорт-класу знаходиться у зеленій зоні Голосіївського району. Введення будинку в експлуатацію планується на 3 квартал 2023 року. Будівництво виконано за монолітно-каркасною технологією, стіни виготовлені з газоблоків з зовнішнім утепленням мінеральною ватою.

Будинок також пропонує розширену інфраструктуру, включаючи комерційні приміщення на перших поверхах. Поруч з ЖК є усі необхідні об'єкти для комфортного проживання: школи, дитячі садки, аптеки, пошта, супермаркети, такі як "Епіцентр", "Метро", а також торговий центр "Республіка".

Що відбувається з цінами на новобудови

Український ринок нерухомості завжди змінюється, піддавшись впливу різних факторів, таких як курс долара, події на фронті та вартість будівництва. Так, за останній місяць вартість новобудов знизилася на 1,48%. Такі зміни можуть бути пов'язані з конкуренцією серед забудовників або змінами в попиті та пропозиції на ринку.

Раніше оглядачка ринку нерухомості Вікторія Берещак розповіла сайту Pro Гроші, коли купувати квартиру і де цього точно не треба робити. Також ми повідомляли, що українцям видаватимуть гроші на власне житло.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.