Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Не бачити вам цієї посади – які фрази свідчать про те, що співбесіда не вдалася

Розповідаємо про те, як одразу після співбесіди зрозуміти, зацікавлений у вас роботодавець чи ні

Фото: pexels

Українці продовжують шукати роботу

Фото: pexels

Пошук нової роботи у більшості людей викликає стрес, адже вони бояться, що роботодавець їм не зателефонує після співбесіди. Було б ідеально, якби вам оголошували рішення одразу. Однак це трапляється досить рідко. Та все ж є деякі фрази, які можуть свідчити, що ви, ймовірно, не отримали роботу.

Про це пише work.ua.

"Залишаймося на зв’язку"

Ця фраза може бути й цілком щирою, але здебільшого вона означає те, що вас не візьмуть на цю роботу. Все через те, що дана відповідь загальна і немає чітких термінів, коли саме вам точно зателефонують.

"Ми все ще розглядаємо резюме інших кандидатів"

Якщо роботодавець розглядає резюме інших кандидатів, то це означає, що він ще не знайшов того, хто відповідає потребам компанії. Отже, і ви йому теж не підійшли.

"Чи можу я дати вам кілька порад?"

Здебільшого це теж може свідчити про те, що ви роботодавцю загалом подобаєтеся, але не на 100% підходите для цієї посади.

Однак, якщо людина витрачає свій час і дає безплатну пораду, то постарайтеся дослухатися до настанов.

"Взагалі-то, ми перевіряємо соціальні мережі кожного кандидата"

Менеджери з найму можуть перевіряти перед співбесідою ваші соціальні мережі, аби розуміти ваші цінності, інтереси, компетенції. Щоб уникнути проблем у майбутньому, то краще фільтруйте дописи у своїх облікових записах в соціальних мережах.

"Знаєте, в нашій компанії відкрита інша вакансія"

Коли вам пропонують влаштуватися на іншу посаду, це може означати, що на дану роль ви поки не підходите. Однак у вас розгледіли потенціал до дещо інших речей і, можливо, інша посада буде вам подобатися більше.

"Жодних запитань!"

Якщо після співбесіди ви хотіли дещо уточнити, але вам не дали такої можливості, то це поганий знак. Проте коли вас питають, чи є у вас запитання щодо посади чи компанії, то це може вказувати, що з вами хочуть продовжити спілкування.

Які професії допоможуть українцям розбагатіти

Раніше чат-gpt зібрав кілька сфер, де українці точно зможуть отримувати високу зарплатню.

Інформаційні технології (IT). Програмісти, розробники, спеціалісти з інформаційної безпеки та інші IT-професії часто мають високий рівень доходу.

Медицина та охорона здоров'я. Лікарі, хірурги, стоматологи та інші медичні фахівці зазвичай добре заробляють.

Фінанси. Фінансові аналітики, інвестиційні банкіри та адвокати у сфері корпоративних фінансів можуть отримувати високі заробітки.

Інженерія. Інженери в різних галузях, такі як інженери-будівельники, електротехніки, механіки та інші можуть мати хорошу оплату праці.

Більше про це читайте тут.

Раніше ми писали, у представників яких професій виросли доходи. Також повідомляли, де в Україні платять 120 тисяч гривень.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Колаж: Дар'я Давиденко
Кар'єра

Чи реально заробляти на фрилансі від 1 000 доларів: українець поділився історією успіху

Українець з досвідом у фрилансі розповів, що грає важливу роль при переході з офіційної роботи, і дав поради новачкам, як вийти на стабільний рівень заробітку

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.