Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

ДТЕК вніс зміни до графіків відключення електроенергії — кого стосуються

Оператор продовжує розширювати адресну базу у графіках відключень електроенергії

Фото: ДТЕК, Unsplash, Pixabay. Колаж: Pro Гроші

До списку додали майже 10 тис. адрес юридичних клієнтів

Фото: ДТЕК, Unsplash, Pixabay. Колаж: Pro Гроші

Компанія ДТЕК Київські електромережі додала до графіків стабілізаційних відключень електроенергії адреси юридичних осіб.

Про це йдеться у повідомленні компанії.

"Тепер власники бізнесу можуть дізнатися про можливі відключення, просто написавши у вікні пошуку на сайті адресу свого підприємства. Це дозволить спланувати роботу бізнесу та підготуватися до можливої відсутності світла", — повідомила компанія у Facebook.

У графік потенційних відключень додали майже 10 тис. адрес юридичних клієнтів, які розташовані в будинках, що мають окрему адресу від багатоквартирного будинку і раніше не були внесені до бази стабілізаційних відключень, пояснили в компанії.

Крім того, наголошується, що оператор продовжує розширювати адресну базу у графіках.

"Якщо вашої адреси немає у графіку, однак світло відсутнє просимо повідомити нам про це через форму зворотного зв’язку на сайті ДТЕК Київські електромережі. Ми обов’язково все перевіримо та внесемо адресу вашого бізнесу до графіка за потреби", — додали у ДТЕК.

Актуальний графік вимкнень можна знайти тут.

Такой у коментарях до повідомлення у ДТЕК пояснили, що додавання юридичних осіб до графіків відключень, не означає, що час цих відключень скоротиться для мешканців будинків.

"Стабілізаційні відключення триватимуть, поки не зменшиться навантаження і не стабілізується енергосистема. Компанія докладає всіх зусиль, щоб відключення тривали не більше 4 годин для кожної групи споживачів", — наголосили у компанії.

Нагадаємо, голова правління Укренерго Володимир Кудрицький розповів, що ситуація з електропостачанням у центральних та північних регіонах України може покращитися. Це може статися вже протягом цього тижня. Однак відновити подачу струму можна лише за умови відсутності нових обстрілів із боку РФ.

Наразі потрібно відремонтувати магістральні мережі в центральному та північному регіонах.

Раніше у Раді національної безпеки та оброни розповіли про найпопулярніші міфи щодо відключень електрики. Подібні публікації у соцмережах можуть бути спрямовані на посилення невдоволення суспільства і підрив довіри громадян до української влади.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.