Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

В додатку Monobank з’явилися нові налаштування: чим можуть керувати клієнти

Відтепер в додатку можна робити маніпуляції з добовим лімітом витрат в мережі Інтернет

Фото: Pexels, Monobank. Колаж: Pro Гроші

В застосунок Monobank додали додаткові опції налаштувань

Фото: Pexels, Monobank. Колаж: Pro Гроші

Співзасновник Monobank Олег Гороховський розповів про нову опцію в додатку, паралельно дослухавшись до прохань користувачів реалізувати можливість налаштувань ліміту витрат в Інтернеті без підтверджень.

Про це він написав у своєму Telegram-каналі.

Спершу клієнти дізналися, що оновився інтерфейс головної сторінки застосунку. З неї прибрали налаштування суми Інтернет-ліміту, змінивши логіку роботи цієї функції. А саме – забезпечили користувачів змогою самостійно затверджувати чи відхиляти транзакції без підтвердження.

Раніше платежі з підтвердженням пропускалися системою завжди, не враховуючи розмір ліміту на витрати. У протилежному випадку здійснення операції залежало від суми добового ліміту в Інтернеті, вказаної у налаштуваннях. Щоб повністю контролювати списання з картки, тепер можна керувати всіма транзакціями.

"На мій погляд, так зручніше і буде менше відмов. Стара система генерувала багато відмов і була не дуже передбачуваною для клієнта. І найголовніше – транзакції в Інтернеті без підтвердження у застосунку можна елементарно оскаржити та повернути гроші, якщо ви її не здійснювали, тому за замовчуванням це налаштування у всіх увімкнено", – зауважив Олег Гороховський.

Керування добовим лімітом

Але це не єдина зміна в Monobank. У коментарях до посту про нововведення в Telegram-каналі користувачі масово почали писати про необхідність додати налаштування добового ліміту витрат в Інтернеті без підтвердження. Пройшло менше доби з моменту публікації попередньої новини, як стало відомо про реалізацію наступної функціональної можливості.

"Люблю кейси, коли клієнти допомагають нам розвивати продукт, і для мене це одна з головних відмінностей від інших банків", – констатував співзасновник фінустанови.

Раніше Олег Гороховський нагадував українцям, що в додатку є зручна та корисна функція, про яку мало кому відомо. Вона дозволяє знайти всі підписки на сервіси, які автоматично списують гроші з картки, та скасувати їх. Необхідно лише зайти в меню "Інші платежі", обрати потрібний сервіс і натиснути на кнопку "Заблокувати списання". Інколи є змога повністю відв’язати картку від сайту, але це працює не з усіма підписками.

Раніше сайт Pro Гроші писав, що за перевипуск картки Monobank можуть заблокувати рахунок. Також ми повідомляли, що Monobank попередив про наслідки ліквідації IBOX BANK, та розповідали, що варто знати клієнтам.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.