Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Українці можуть отримати до 10 000 грн від ПриватБанку – як подати заявку

Взяти участь можуть всі повнолітні клієнти банку, які мають ІПН та активну картку Mastercard

Фото: УНІАН

Клієнти ПриватБанку можуть взяти участь в акції та виграти кешбек

Фото: УНІАН

З 1 листопада 2023 року до 31 січня 2024 року клієнти ПриватБанку можуть отримати кешбек від 100 до 10 000 грн. Для цього потрібно зареєструватися для участі в акції, подавши заявку, та отримати на картку Mastercard переказ через систему RIA.

Деталі повідомила пресслужба банку на офіційному сайті.

Умови участі прості: необхідно мати картку Mastercard від Приватбанку, бути повнолітнім клієнтом фінансової установи і мати ІПН. Щоб позмагатися за кешбек, треба зареєструватися за посиланням, вказавши тільки номер мобільного.

Далі слід отримати на рахунок грошовий переказ Ria на суму від 1 000 грн (в еквіваленті) та оплатити будь-яку покупку карткою на 100 грн мінімум. Розміри винагороди становлять 100 грн для 750 клієнтів, 1 000 грн – для 75 клієнтів і 10 000 грн – для 3 клієнтів ПриватБанку.

Кешбеки будуть розігрувати протягом трьох етапів, причому кожен учасник матиме шанс перемогти в кожному з них. Переможців визначатимуть за допомогою сервісу random.org.ua серед усіх претендентів, які повністю виконали умови.

За кордоном здійснити переказ через систему Ria можна у мобільному додатку або пункті обслуговування. Аби кошти автоматично зарахувалися на картку, необхідно скористатися сервісом Bank Deposit і вказати реквізити отримувача.

Отримати платіж можна через Приват24, у терміналі самообслуговування чи банкоматі, а також у будь-якому відділенні фінансової установи. Що цікаво, виплату переказів Ria ПриватБанк проводить без комісії.

Як отримати миттєві перекази з-за кордону

Раніше ми розповідали, що клієнти ПриватБанку мають змогу користуватися європейським фінансовим сервісом ZEN.COM. Він дозволяє проводити швидкі перекази, які миттєво зараховуються на картку отримувача. Український державний банк почав співпрацювати з сервісом у липні, але відтоді клієнти "вже отримали 15 000 переказів ZEN.COM на суму понад 2,5 млн доларів".

Для успішного здійснення платежу потрібно здійснити такий алгоритм дій:

  • скачати і встановити мобільний застосунок;
  • зареєструватися в ZEN.COM;
  • обрати валюту, яку необхідно відправити отримувачу в Україну (долари або євро);
  • ввести номер картки або IBAN-рахунку;
  • зазначити у розділі "Тип переказу" PrivatMoney;
  • підтвердити транзакцію.

Перевага користування сервісом не тільки у швидкості. Українці можуть відправляти кошти з-за кордону абсолютно безплатно, комісію за перекази не зніматимуть до 31 грудня 2023 року. Тож є змога вигідно поповнювати власні картки, фінансово допомагати родичам, донатити Збройним силам і волонтерам тощо, не витрачаючи зайві кошти.

Раніше сайт Pro Гроші писав, як клієнтам ПриватБанку дозволили поповнювати картки. Також ми повідомляли, що ПриватБанк запустив нову технологію для клієнтів і розповідав, як вона може спростити життя.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.