Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Не терміналами єдиними: як клієнтам ПриватБанку дозволили поповнювати картки

Тепер українцям буде ще простіше поповнити банківську картку коштами, хоча за послугу передбачена комісія

Фото: koblevo-info.com

ПриватБанк запустив нову послугу спільно з Mastercard

Фото: koblevo-info.com

Зазвичай клієнти банків користуються терміналами самообслуговування та відділеннями, щоб покласти на картку готівку. Але завдяки сервісу "Поповнення на касі" від ПриватБанку це можна зробити навіть у магазинах і на заправках. Тепер партнерами стала ще одна мережа АЗС.

Про це повідомила пресслужба ПриватБанку на офіційному сайті.

Відтепер поповнення можливе на всіх заправках "Укрнафти" для клієнтів будь-яких українських банків, але лише на картки Mastercard. Сервіс "Поповнення на касі" дозволяє покласти кошти на рахунок, при цьому не купуючи нічого в магазині чи на АЗС.

Достатньо лише відвідати одну із заправок, попросити працівника на касі про послугу та прикласти свій пластиковий платіжний інструмент до POS-терміналу.

"Через новий сервіс ПриватБанку можна поповнити картку будь-якого українського банку на суму від 20 до 5 000 грн. Комісія за таку послугу – 0,5% від суми поповнення", – йдеться у повідомленні.

Українці не можуть поповнити корпоративні та закордонні картки. За день дозволяється користуватися сервісом кілька разів, але треба слідкувати, щоб загальна сума поповнення не перевищувала 5 000 грн.

Доставка карток за кордон

Раніше ми розповідали, що ПриватБанк нарешті надав клієнтам важливу та потрібну послугу – відправлення пластикових карток поштою в деякі країни Європи. Це спростить нашим громадянам, які покинули територію держави через повномасштабну війну, користування сервісами фінансової установи.

Доставку здійснюватиме Нова пошта, причому до кінця січня 2024 року послуга повністю безплатна. Достатньо лише подати заявку на перевипуск чи оформлення нової картки та згодом забрати посилку у відділенні Nova Post або через кур’єра.

Картки доставлятимуть в такі країни:

  • Польщу;
  • Молдову;
  • Литву;
  • Німеччину;
  • Чехію;
  • Румунію.

Для замовлення необхідно відкрити мобільний додаток Приват24, обрати послугу перевипуску чи оформлення, вказати адресу доставки та спосіб отримання. До речі, по території України опція також доступна, причому клієнти можуть не платити за поштовий переказ до кінця 2024 року.

Картки можуть заблокувати

Також ми писали, що ПриватБанк може розірвати співпрацю з клієнтом в односторонньому порядку, керуючись власними нормами та регламентом. Далеко не завжди людям кажуть, що стало причиною такого рішення. Після припинення ділових стосунків доступ до Приват24 блокують, тож зняти власні кошти стає неможливо.

Але фінансова установа запевняє, що дає всім колишнім клієнтам право переказати залишок на рахунках в інший банк. Для цього необхідно самостійно відвідати будь-яке відділення та надати пакет документів:

  • паспорт чи ID-картку з додатком;
  • ідентифікаційний номер;
  • реквізити, на які варто здійснити переказ коштів;
  • підтверджувальні документи про право розпоряджатись рахунком;
  • заяву про послугу.

Якщо людина не має змоги прийти у відділення, вона може відправити свого представника.

Раніше сайт Pro Гроші писав, що ПриватБанк спростив отримання кредитів для клієнтів і розповідав, що змінилося у жовтні. Також ми повідомляли, чому ПриватБанк може заблокувати платіж клієнта.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.