Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Українці можуть отримати 1 000 грн від ПриватБанку: як стати учасником акції

Пропозиція від ПриватБанку надає можливість отримати додатковий дохід для клієнтів, які активно користуються картками

Фото: Pexels

ПриватБанк запустив вигідну акцію для своїх клієнтів

Фото: Pexels

ПриватБанк запустив вигідну акцію для своїх клієнтів. Фінансова установа пропонує отримувати щомісячний кешбек в розмірі 1 000 гривень за міжнародні перекази. Але важливо, щоб ці транзакції відбувалися за допомогою картки Mastercard.

Про це повідомили у пресслужбі ПриватБанку.

Що відомо про умови отримання кешбеку

Фінансова установа пропонує програму кешбеку, яка діє з 18 жовтня 2023 року до кінця січня 2024 року. Для участі в акції клієнтам ПриватБанку необхідно виконати кілька простих умов:

  1. Мати картку Mastercard від цієї банківської установи.
  2. Потрібно відправити або отримати міжнародний переказ на суму від 500 грн з використанням цієї картки.
  3. Крім міжнародних переказів, ви повинні оплатити щонайменше дві покупки на суму від 500 грн будь-якою карткою Mastercard від ПриватБанку в магазинах або онлайн як в Україні, так і за кордоном.

За умовами акції, щомісяця серед учасників програми розігруватимуть 150 кешбеків на суму 1 000 гривень. Максимальна сума кешбеку за весь період акції для одного учасника – 3 000 гривень. Тобто, за три місяці участі в акції ви можете отримати цю значну суму на свій рахунок.

Важливо зазначити, що в програмі беруть участь усі види термінових грошових переказів та міжнародних платежів, доступних для отримання та надсилання в ПриватБанку. Це охоплює навіть отримання грошової допомоги від міжнародних благодійних організацій.

Як здійснювати міжнародні перекази на картку Mastercard

Міжнародні перекази на картку Mastercard можна отримати або надіслати за допомогою різних способів, включаючи вебверсію або мобільний додаток "Приват24", банкомати чи термінали самообслуговування ПриватБанку, а також за допомогою телефону Сервісного центру банку за номером 3700.

ПриватБанк безплатно відправлятиме картки за кордон

Банк до кінця січня 2024 року безплатно відправлятиме платіжні картки українцям за кордон. Доставлення буде здійснюватися через Нову пошту.

Клієнти можуть замовити перевипуск своєї діючої фізичної картки або відкрити нову цифрову картку у мобільному додатку "Приват24", з подальшою можливістю отримати пластиковий аналог за кордоном. Доставлення здійснюється в країни, де проживає найбільше українців, а саме: Польща, Молдова, Литва, Німеччина, Чехія та Румунія.

Раніше ми повідомляли, що українці поскаржилися на ПриватБанк через подвійну конвертацію. Також ми писали, що українці можуть безплатно користуватися новим сервісом ПриватБанку.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.