Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

ПриватБанк продовжив дію вигідної акції: як українці можуть зекономити

Реєстрація в мобільному додатку стала доступною українцям з липня 2023 року, а в червні сервіс приєднався до системи PrivatMoney

Фото: УНІАН

Українці можуть отримувати перекази з-за кордону через PrivatMoney

Фото: УНІАН

ПриватБанк з червня співпрацює з європейським фінансовим сервісом ZEN.COM, який дозволяє здійснювати миттєві перекази. Він представлений універсальним мобільним застосунком, доступним для завантаження та встановлення всіма громадянами України з липня. Тепер сервіс продовжив дію корисної акції для користувачів.

Про це повідомила пресслужба ПриватБанку на офіційному сайті.

Українці за кордоном мають змогу поповнювати власні картки та відправляти кошти рідним майже миттєво. Для того, аби людям було зручніше та швидше допомагати близьким або донатити Збройним силам України, ПриватБанк уклав угоду з ZEN.COM, давши можливість користувачам безплатно здійснювати перекази.

Тепер сервіс продовжив дію програми: українці можуть без додаткової комісії відправляти кошти з-за кордону через платіжну систему PrivatMoney до 31 грудня 2023 року.

"З початку запуску сервісу у липні українці вже отримали через ПриватБанк 15 000 переказів ZEN.COM на суму понад 2,5 млн доларів", – повідомила фінансова установа.

Щоб долучитися до програми, необхідно:

  • встановити додаток ZEN.COM на смартфон та зареєструватися;
  • вказати валюту, в якій необхідно переказати гроші (доступні євро та долари);
  • обрати спосіб відправлення та ввести номер картки або IBAN-рахунку одержувача;
  • зазначити у розділі "Тип переказу" PrivatMoney;
  • підтвердити транзакцію.

Як українці можуть поповнювати банківські картки

Раніше ми розповідали, що традиційно українці користуються терміналами самообслуговування або ходять у відділення банків, аби покласти кошти на картку. Але ПриватБанк пропонує сервіс "Поповнення на касі", завдяки якому при відвідуванні партнерського магазину чи заправки можна покласти готівку через POS-термінал.

Більше того, немає потреби щось купувати. Достатньо лише підійти до працівника на касі, попросити про послугу, дати готівку і прикласти свою платіжну картку до пристрою. Зарахування відбудеться миттєво, хоча доведеться заплатити невелику комісію.

Нещодавно новим партнером програми стала мережа АЗС "Укрнафта". Послуга доступна клієнтам будь-яких українських банків, але тільки на картки Mastercard. Мінімальна сума поповнення – 20 грн, максимальна – 5 000 грн. Кількість спроб поповнення за день обмежена цим розміром. Комісія становить 0,5% від суми.

Раніше сайт Pro Гроші писав, що ПриватБанк виплатить грошову допомогу українцям і розповідав, хто та скільки зможе отримати. Також ми повідомляли, що ПриватБанк із жовтня спростив отримання кредитів для клієнтів.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.