Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Сума на карті може несподівано зменшитись – що мають знати клієнти ПриватБанку

Клієнту довелося оформити дві картки, оскільки співробітники не погоджувалися відкрити лише одну

Фото: УНІАН, Pexels. Колаж: Pro Гроші

Клієнт ПриватБанку отримав три послуги замість однієї потрібної

Фото: УНІАН, Pexels. Колаж: Pro Гроші

Українець звернувся до відділення ПриватБанку, щоб відкрити картку для виплат, на яку планував отримувати заробітну плату. Але йому довелося оформити ще один рахунок, без якого операція була неможливою.

Скаргу опублікували на порталі Мінфін у розділі відгуків.

Користувач з ніком ElisonQ, який проживає у місті Лубни Полтавської області, мав необхідність в окремій картці для нарахування зарплати. За фінустанову він обрав ПриватБанк, втім зіткнувся з кількома неприємними сюрпризами під час та після завершення оформлення.

Спершу у відділенні працівник повідомив, ніби то картку для виплат не можна відкрити без одночасного отримання Універсальної картки. Хоча ніде офіційно не зазначено, що рахунки не функціонують окремо. Клієнти мають право на власний розсуд обирати, яку саме карту реєструвати, залежно від особистих потреб.

Але українець не мав наміру сперечатися у відділенні, тож погодився на друге оформлення. До речі, за його словами, менеджер, який обслуговував, ніяк не реагував на заперечення клієнта і не погоджувався здійснити перший запит.

На цьому ситуація не закінчилася. Через деякий час чоловік випадково помітив у додатку Приват24, що йому додатково оформили страхування, про яке не було сказано жодного слова. Тобто працівник ПриватБанку без відома клієнта нав’язав непотрібну платну послугу, за що довелося заплатити особисті кошти. Людина про це навіть не здогадувалася, поки не відкрила мобільний застосунок.

Як результат – українець закрив Універсальну карту дистанційно, використавши функції Приват24. Та запитує представників фінустанови, чому співробітники дозволяють собі нав’язувати клієнтам послуги та не повідомляти про надані опції.

Що відповіли у ПриватБанку

На порталі Мінфін немає уточнень щодо ситуації, яка виникла в чоловіка. У коментарі до відгуку зазначено, що банк проведе профілактичні бесіди з працівниками та розбереться, чому могла виникнути ця прикра проблема, аби у майбутньому схожих історій не траплялося.

Також представники ПриватБанку уточнили, що клієнти мають можливість проводити операції по картах дистанційно, без необхідності звертатися до відділення і витрачати час на очікування в черзі. Фінустанова активно розвиває дистанційні канали обслуговування, щоб мінімізувати людський фактор при особистому контакті.

Раніше сайт Pro Гроші писав, що банкомати можуть позбавити коштів, і розповідав, як реагує ПриватБанк на проблеми клієнтів. Також ми повідомляли, що в деяких українців проблеми з додатком Приват24.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.