Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

ПриватБанк здійснив мрію багатьох українців: що тепер можна робити з картками

Фінансова установа спростила для українців користування платіжними картками, якщо вони перебувають за кордоном

Фото: УНІАН, Pexels. Колаж: Pro Гроші

ПриватБанк дозволив замовляти доставку карток за кордон

Фото: УНІАН, Pexels. Колаж: Pro Гроші

ПриватБанк обрадував своїх клієнтів нововведенням. Відтепер українці, які проживають за кордоном, мають змогу замовити доставлення платіжних карток. Послугу надає Нова пошта, а скористатися сервісом можна у шести країнах Європи.

Про це йдеться на офіційному сайті ПриватБанку.

За необхідності клієнтам фінансової установи доступна послуга перевипуску діючої фізичної картки чи відкриття нової цифрової картки у мобільному додатку Приват24 з подальшим отриманням пластикового аналогу за кордоном. Доставку здійснюватимуть на території держав, у яких проживає найбільше українців, а саме:

  • Польщу;
  • Молдову;
  • Литву;
  • Німеччину;
  • Чехію;
  • Румунію.

За словами члена правління ПриватБанку з питань роздрібного бізнесу Дмитра Мусієнка, послуга замовлення карток уже доступна користувачам у Приват24. Необхідно лише вибрати дію (перевипуск чи оформлення), вказати країну та адресу. Серед відкритих опцій – доставка у відділення або через кур’єра Nova Post.

Більше того, до кінця січня 2024 року послуга повністю безплатна. У червні фінустанова повідомила, що запустила послугу замовлення та отримання карток у поштоматах і відділеннях Нової пошти по території України. Причому це безплатно для клієнтів до кінця 2024 року.

А в серпні банк подовжив період використання всіх діючих рахунків на 24 місяці. Тож власникам карток, у яких закінчився термін дії, немає потреби здійснювати перевипуск.

Безплатне користування новим сервісом ПриватБанку

Раніше ми розповідали, що українські підприємці можуть взяти участь у тест-драйві нової інноваційної "Торгової платформи", запущеної ПриватБанком для спрощення операцій з обміном валюти. Представникам бізнесу дадуть безплатний доступ до всіх можливостей сервісу протягом трьох місяців.

Користувачі платформи зможуть:

  • слідкувати за курсами валют онлайн;
  • проводити валютно-обмінні операції за ринковим курсом;
  • брати участь у торговельних сесіях з 9:30 до 16:00;
  • цілодобово створювати заявки;
  • швидко переказувати кошти на актуальний рахунок;
  • купувати і продавати валюту за вигіднішим курсом і з меншою комісією, збільшуючи обсяги операцій.

Традиційні тарифи сервісу включають максимальну комісію за проведення обміну на рівні 0,15%, якщо сума операції становить від 50 000 доларів. Мінімальна плата за користування послугами платформи – 0,06% (операції обсягом від 500 000 доларів).

Важливо знати, що тестовий безплатний доступ відкриють лише тим підприємцям, які не мають валютних рахунків у ПриватБанку на дату старту акції, або якщо не проводили жодних грошових операцій на рахунках до 1 жовтня 2023 року.

Раніше сайт Pro Гроші писав про неочікуване обмеження ПриватБанку та розповідав, що потрібно знати про картку Юніора. Також ми повідомляли, у якому разі банк має повернути кошти, вкрадені з картки.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.