Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Українці можуть безплатно користуватися новим сервісом Приватбанку – як це працює

Платформа буде доступною юридичним особам, які проводять валютно-обмінні операції в середньому від 50 000 доларів на місяць

Фото: Pexels, УНІАН. Колаж: Pro Гроші

ПриватБанк запрошує бізнес до тест-драйву платформи з обміну валюти

Фото: Pexels, УНІАН. Колаж: Pro Гроші

ПриватБанк запустив інноваційний сервіс, який дозволяє проводити операції з обміном валюти, стежити за актуальним курсом і навіть самостійно обирати комфортні для себе показники. Так звана "Торгова платформа" поки що працює у тест-драйві. Представники бізнесу можуть долучитися до перевірки функціональності та здійснювати операції без комісії протягом трьох місяців з моменту першої угоди.

Про це йдеться на офіційному сайті ПриватБанку.

Відповідно до тарифів сервісу, найбільша комісія – за проведення мінімальних валютно-обмінних операцій від 50 000 доларів (розрахунок за середньомісячним обсягом). Але тест-драйв платформи і безплатний доступ до послуг наразі відкрили юридичним особам, обсяг операцій з валютою яких перевищує 10 000 доларів на місяць.

Також важливою умовою участі є відсутність валютних рахунків у ПриватБанку на дату старту акції. Виняток мають рахунки, на яких до 1 жовтня 2023 року не було жодної грошової операції.

"Банк із задоволенням запрошує бізнес на тест-драйв унікальної для ринку платформи, де клієнти онлайн можуть керувати валютно-обмінними операціями, самостійно обирати комфортний курс та закривати угоди миттєво", – уточнив член правління з питань малого і середнього бізнесу Євген Заіграєв.

Послуги "Торгової платформи" включають:

  • відслідковування курсів валют в онлайн-режимі;
  • проведення валютно-обмінних операцій за ринковим курсом;
  • збільшений час для торговельних сесій – з 9:30 до 16:00;
  • створення заявок цілодобово;
  • миттєві перекази коштів на рахунок від купівлі/продажу валюти;
  • отримання вигіднішого курсу і меншої комісії за більші обсяги операцій.

Щоб зареєструватися на тест-драйв, бізнесу потрібно відвідати сайт ПриватБанку за посиланням, дочекатися дзвінка представника фінансової установи і підключитися до сервісу за допомогою його підказок.

Комісія банку залежить від середньомісячних обсягів за угодами. Найменша плата – 0,06% – за операції від 500 000 доларів, найбільша – 0,15% – за операції від 50 000 доларів.

Новий сервіс від ПриватБанку для підприємців

Раніше ми розповідали, що ФОПам потрібно з 1 жовтня вести діяльність зі встановленим реєстратором розрахункових операцій, інакше доведеться платити штрафи. З огляду на потреби клієнтів ПриватБанк пропонує підключитиПРРО "Каса" через мобільний додаток "Термінал". З ним можна отримати послуги еквайрингу без додаткової абонентської плати банку, оскільки підключення вже враховане до тарифу (1,3% від суми транзакції).

Сервіс ПРРО дає змогу налаштувати користування онлайн, без необхідності відвідувати відділення фінустанови. Після встановлення клієнти зможуть вносити зміни в перелік товарів і послуг, стежити за роботою "Каси", отримувати дані щодо реалізації продукції, формувати звіти тощо. Іншими словами, фіскалізація розрахункових операцій повноцінно відбуватиметься на смартфоні.

Раніше сайт Pro Гроші писав, що ПриватБанк оновив тарифи на одну зі своїх послуг і розповідав, скільки тепер платитимуть клієнти. Також ми повідомляли, як відкрити рахунок ФОП у ПриватБанку в жовтні.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.