Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

ПриватБанк запустив новий "антишахрайський" сервіс – як ним користуватися

Українцям більше не потрібно телефонувати на гарячу лінію і чекати, поки оператор ПриватБанку вийде на зв’язок

Фото: УНІАН, Pexels. Колаж: Pro Гроші

У Приват24 можна повідомити про шахраїв та отримати допомогу

Фото: УНІАН, Pexels. Колаж: Pro Гроші

Клієнти ПриватБанку отримали корисний сервіс у мобільному додатку Приват24. Він стане у пригоді користувачам, які стикнулися зі спробою шахрайства або вже втратили кошти через незаконні дії аферистів. Відтепер українці можуть одразу в телефоні повідомити про випадок і навіть подати заявку на отримання фінансової допомоги.

Про це повідомила пресслужба ПриватБанку в Telegram.

Коли клієнти банків стикаються з шахраями, вони телефонують на гарячу лінію і просять оператора заблокувати картку, щоб зупинити подальші списання. Але на це потрібен час, особливо якщо лінії зайняті, тож інколи доводиться чекати з’єднання надто довго. Відтепер ця потреба відпала, оскільки всі необхідні дії можна зробити у Приват24.

Достатньо зайти в меню "Комунікації", яке розташоване у правому верхньому куті на головному екрані, та натиснути на кнопку "Повідомити про шахрайство". Далі користувач зможе терміново повідомити фінансову установу про аферистів і за бажанням отримати консультацію від представника ПриватБанку.

"Сервіс інформування у Приват24 автоматично включає всі необхідні заходи, щоб запобігти подальшим спробам шахрайства та мінімізувати ризики для клієнта, а в деяких випадках автоматично створити заявку на повернення коштів", – зауважив член правління з питань роздрібного бізнесу Дмитро Мусієнко.

Щоб отримати допомогу, якщо зловмисники списали кошти з картки або у разі ненавмисного передання персональних даних третім особам, необхідно відповісти на кілька простих питань. Наприклад, уточнити ситуацію, яка призвела до контакту з аферистами і втрати власних фінансів. Потім користувачу запропонують вказати період, коли трапилася негативна ситуація, та платіжний засіб.

За словами Дмитра Мусієнка, новий "антишахрайський" сервіс стане у пригоді клієнтам, оскільки допомагатиме у стресовій ситуації та зменшить потенційні збитки від контакту зі злочинцями. Також українців просять використовувати функціонал послуги, щоб повідомляти про фішингові сайти чи підозрілі номери.

Клієнти ПриватБанку можуть отримати до 10 000 грн

Раніше ми розповідали, що для українців, які мають картку Mastercard від ПриватБанку, запустили акцію – отримання кешбеку в розмірі від 100 до 10 000 грн за міжнародні перекази через систему RIA.

Умови участі досить прості:

  • зареєструватися на офіційному сайті банку, подавши заявку;
  • отримати на рахунок Ria переказ у сумі від 1 000 грн;
  • оплатити коштами покупку на 100 грн мінімум;
  • бути повнолітнім клієнтом і мати ІПН.

Після виконання всіх кроків залишається чекати результату розіграшу. Всього буде три етапи, протягом яких учасники акції матимуть змогу виграти кешбек. 100 грн отримають 750 клієнтів ПриватБанку, 1 000 грн – 75 клієнтів, 10 000 грн – 3 клієнти. Програма діятиме до 31 січня 2024 року, а переможців визначатимуть за допомогою сервісу random.org.ua.

Раніше сайт Pro Гроші писав, що ПриватБанк запустив нову технологію для клієнтів і розповідав, як вона може спростити життя. Також ми повідомляли, за що ПриватБанк може безкомпромісно заблокувати платіжну картку.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.