Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

ПриватБанк виплатить українцям по 6 660 грн: хто та як зможе отримати кошти

Отримати фінансову допомогу зможуть лише мешканці деяких областей України

Фото: УНІАН

ПриватБанк виплатить українцям нову фінансову допомогу

Фото: УНІАН

ПриватБанк видає фінансову підтримку від благодійного фонду "ХЕКС ЕПЕР" мешканцям регіонів України, які найбільше постраждалих від війни. Головна мета цієї ініціативи полягає в підтримці соціально незахищених верств населення, які опинилися в складних життєвих обставинах через повномасштабне вторгнення Росії.

Про це повідомили в пресслужбі ПриватБанку.

Хто може отримати грошову допомогу

Основною умовою для отримання допомоги є проживання у найбільш постраждалих від війни областях, таких як Донецька, Миколаївська та Херсонська. Отримувачі грошової допомоги обираються серед людей, які знаходяться у складних матеріальних умовах і справді потребують підтримки. Це допоможе забезпечити підтримку тим, кому вона дійсно необхідна.

Як отримати фінансову підтримку

Подати заявку на отримання грошової допомоги можна лише особисто в пунктах реєстрації, які організовані в зазначених областях. Це гарантує, що процес реєстрації відбувається чесно, а також допомагає уникнути можливих шахрайських схем.

Важливо відзначити, що сума грошової допомоги становить 6 660 гривень на кожного члена сім'ї. Ця сума спрямовується через платіжну систему PrivatMoney та автоматично перераховується на банківську картку або рахунок отримувача без додаткових комісій.

У випадку, якщо в отримувача не виявиться зареєстрованої банківської картки або під час реєстрації було допущено помилки в при подачі реквізитів, йому буде надіслано SMS-повідомлення з унікальним контрольним номером для переказу через систему PrivatMoney. Завдяки йому людина зможе отримати фінансову допомогу через мобільний додаток "Приват24", термінали самообслуговування, відділення ПриватБанку, банкомати, або за телефоном 3700.

Українці можуть отримати допомогу до 50 000 гривень

Фінансову підтримку можуть отримати українські родини з дітьми. Розмір грошової допомоги залежить від наступних обставин:

  • усиновителям дитини-сироти або дітей надається 50 000 гривень, розподілені на три етапи.
  • особам, які доглядають за дітьми з важкими захворюваннями, надається 4 544 гривень або 5 666 гривень протягом 6 місяців;
  • родинам з дітьми-інвалідами призначаються виплати на рівні 70% від прожиткового мінімуму;
  • одиноким батькам – 2 684 гривень протягом 6 місяців.

Українці можуть подати заявку на отримання грошової підтримки від держави через портал "Дія" без необхідності відвідувати ЦНАПи чи інші структурні підрозділи.

Раніше ми повідомляли, які розміри соціальних виплат будуть отримувати українці в листопаді. Також ми писали, що деяким українцям відкрили реєстрацію на фінансові виплати.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.