Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

ПриватБанк "потонув" у скаргах клієнтів: чим незадоволені українці

Представники фінансової установи пояснили, як уникнути проблем та не втратити свої гроші

Фото: скриншот, УНІАН, Pexels. Колаж: Pro Гроші

Українці масово поскаржилися на ПриватБанк

Фото: скриншот, УНІАН, Pexels. Колаж: Pro Гроші

ПриватБанк часто стає об'єктом різноманітних скарг і обговорень серед своїх клієнтів. Так, нещодавно українці активно обговорювали обмеження щодо поповнення карток через термінал.

Скарги клієнтів ПриватБанку з'являлися на порталі "Мінфін".

Як з'ясувалося, багато українців, які користувалися терміналами самообслуговування, зіткнулися з проблемами під час поповнення своїх карток. Одним із таких випадків поділилася користувачка під ніком hassbass. Вона розповіла, що не змогла поповнити свій валютний рахунок через термінал та зазнала фінансових збитків.

"Під час поповнення валютного рахунку через термінал самообслуговування ПриватБанку у мене виникла проблема. На екрані термінала вибило, що я не авторизувалася і поповнюю карту третьої особи. При цьому в терміналі я авторизувалася за QR-кодом. Причиною відмови була прострочені документи, але за постановою Кабміну №1202 всі прострочені документи чинні до кінця воєнного стану", – розповіла клієнтка.

У відповідь на негативний відгук представники ПриватБанку роз'яснили, чому сталася така ситуація. Вони повідомили, що проблема виникла через не актуалізованість її документів у банку. Представники банку порадили їй оновити свої дані просто онлайн через "Приват24", після чого вона знову матиме доступ до своїх грошей.

Який сервіс від ПриватБанку допоможе вести бізнес

Фінансова установа пропонує українським підприємцям під'єднати сервіс "Каса". Ця послуга включає еквайринг, програмний реєстратор розрахункових операцій (ПРРО) та інші послуги без додаткової абонентської плати. Підключення безплатне, і для користувачів додатка "Термінал" комісія становить лише 1,3% від транзакції.

Реєстрація у сервісі та завантаження додатка відбувається онлайн без відвідування банку. Після реєстрації підприємець може налаштувати всі параметри у кабінеті "Каса", слідкувати за роботою сервісу, вносити зміни, формувати звіти та багато іншого.

Раніше ми повідомляли, що ПриватБанк оновив тарифи на одну зі своїх послуг. Також ми писали, що українці скаржаться на долари з популярного українського банку.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.