Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

ПриватБанк створив сервіс для підприємців: як він допоможе вести бізнес

Сервіс допоможе підтримати бізнес і забезпечити відповідність з новими регуляціями щодо фіскалізації розрахункових операцій

Фото: ПриватБанк, Pexels. Колаж: Pro Гроші

ПриватБанк пропонує підприємцям сервіс ПРРО "Каса"

Фото: ПриватБанк, Pexels. Колаж: Pro Гроші

З 1 жовтня українські підприємці, які є платниками єдиного податку другої-четвертої груп, зобов'язані використовувати РРО (касові апарати). Невиконання цієї вимоги може призвести до накладення штрафу в розмірі 100% від суми продажів без використання реєстру розрахункових операцій. У зв'язку з цим, аби спростити життя підприємців, ПриватБанк пропонує під'єднати ПРРО "Каса".

Про послугу розповіли у пресслужбі ПриватБанку.

"Наш сервіс "Каса" – це комплексне та просте рішення для вашого бізнесу. Під'єднавши сервіс у додатку "Термінал" на смартфоні, ви отримуєте еквайринг, програмний реєстратор розрахункових операцій (ПРРО) та інші послуги без додаткової абонентської плати банку", – розповів керівник напрямку торгового еквайрингу ПриватБанку Сергій Макаренко.

Які переваги сервісу "Каса":

  • підключення до сервісу "Каса" безплатне і вже враховане до тарифу з еквайрингу. Для користувачів додатка "Термінал" комісія складає всього 1,3% від транзакції;
  • реєстрація у сервісі ПРРО "Каса" та завантаження додатка "Термінал" здійснюються онлайн, без необхідності відвідування відділення банку. Після реєстрації підприємець може легко налаштувати всі параметри у кабінеті "Каса", що також надає можливість в режимі онлайн стежити за роботою сервісу, отримувати інформацію щодо реалізації, вносити зміни в перелік товарів та послуг, формувати звіти та багато іншого;
  • використання сучасних технологій та зручний мобільний додаток дозволяють підприємцям ефективно виконувати фіскалізацію розрахункових операцій на смартфонах.

За словами Сергія Макаренка, фінустанова планує подвоїти кількість користувачів "Каси" до кінця поточного року завдяки простоті та технологічності цього сервісу. На сьогодні більше ніж 16 тисяч українських підприємців вже скористалися послугою.

Податкова запустила новий додаток для ФОПів

28 вересня було запущено новий мобільний додаток "Моя податкова" для українців, розроблений Державною податковою службою. Він доступний для завантаження на Google Play для платформ Android і iOS. Цей інструмент призначений для підприємців та бізнесу і дозволяє отримувати електронні послуги податкової служби, включаючи сплату податків та важливі фінансові зобов'язання.

Раніше ми повідомляли, що чекає всіх ФОПів з жовтня. Також ми писали, як підприємцям зареєструвати РРО.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.