Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

ПриватБанк оновив свій додаток: які дві важливі функції порадують українців

У пресслужбі зазначили, що компанія піклується не лише про фінансову стабільність своїх клієнтів, а й надає можливість дбати про їхнє емоційне здоров'я

Фото: УНІАН, Pexels. Колаж: Pro Гроші

У Приват24 з'явилися нові функції

Фото: УНІАН, Pexels. Колаж: Pro Гроші

ПриватБанк, один із найбільших банків в Україні, зробив оновлення додатка Приват24, в якому впровадили дві нові корисні функції. Ці зміни дозволять зробити переказ коштів більш зручним та забезпечити підтримку клієнтів у галузі психологічного здоров'я.

Про це повідомили у пресслужбі банку.

Що змінилося у додатку Приват24

Згідно з повідомленням, у свіжій версії додатка Приват24 додали можливість отримувати переказ на свою картку без необхідності ділитися її номером. Тобто тепер клієнтам не доведеться запам'ятовувати або шукати свої реквізити для отримання грошей.

Щоб отримати переказ грошей, достатньо сформувати оновлене посилання. Для цього потрібно зробити наступне:

  1. Обрати картку в меню додатка "Гаманець".
  2. Перейти в розділ "Реквізити".
  3. Обрати посилання або QR-код.

Після цього у вас з'явиться можливість відправити посилання через різні месенджери.

ПриватБанк попіклувався про емоційний стан клієнтів

У новій версії додатка Приват24 додано важливий розділ для підтримки емоційного благополуччя клієнтів. В меню "Комунікації" з'явився перехід на сайт всеукраїнської програми ментального здоров'я "Ти як?".

На цьому сайті клієнти зможуть знайти "Аптечку психологічної самодопомоги", яка містить дієві вправи та техніки для зняття напруги та збереження психологічного комфорту.

Клієнти ПриватБанку можуть зіткнутися з проблемами з картками

На сайті "Мінфін" з'явилися відгуки щодо проблеми з кольорами карток у додатку Приват24. За словами клієнта, кольори карток в мобільному додатку відрізняються від їх фізичного вигляду, що призводить до плутанини. Звернення до служби підтримки не допомогло, оскільки відповідь була проігнорована.

Чому картка ПриватБанку може стати непотрібною в Google Гаманці

Клієнти ПриватБанку скаржаться, що в них виникли проблеми з Google Гаманцем. Вони зазначають, що після кількох оплат картою через додаток виникає обмеження в користуванні через перевищення ліміту, про який не були попереджені.

Зв'язавшись з підтримкою Приват24, вони отримали пораду видалити картку та додати її знову, але проблема повернулася. Оператори компаній Visa та Google Гаманець стверджували, що обмежень з їхнього боку немає. Клієнти не отримали розв'язання проблеми, що призвело до наміру змінити банк.

Раніше ми повідомляли, що українці можуть добре заробити на депозитах. Також ми писали, що шахраї масово беруть кредити на українців.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.