Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Оновлення в ПриватБанку "зайшло" не всім: на що скаржаться деякі клієнти

Нововведення від ПриватБанку подобаються не всім клієнтам, дехто скаржиться на падіння рівня зручності

Фото: УНІАН, Pexels. Колаж: Pro Гроші

Клієнту ПриватБанку не сподобалося оновлення дизайну квитанцій

Фото: УНІАН, Pexels. Колаж: Pro Гроші

Нещодавно ПриватБанк оновив вигляд квитанцій про оплату комунальних послуг. Не всі клієнти оцінили старання фінустанови та зауважили відсутність зручного інформування.

Скаргу опублікували на порталі Мінфін у розділі відгуків.

Користувач, зареєстрований під ніком betiy5031, розповів, що раніше квитанції мали кращий зовнішній вигляд з точки зору зручності для читача. Тобто на половині листа А4 вказувалися реквізити, дата платежу, сума оплати, підпис і печатка тощо. Весь текст був чітко надрукований, відшукати потрібні дані було нескладно.

Але вже з березня клієнти ПриватБанку почали отримувати квитанції нового зразка, дизайн яких відрізняється від попереднього. Відтепер кожна оплата надрукована на окремому листі формату А4, розташування інформації також інакше. Головна претензія автора скарги стосується печатки, яка тепер не має підпису та дуже погано відображається на сторінці.

"Щоб знайти, наприклад, дату платежу, треба з лупою шукати. А ось найважливіше – друк печатки – навіть з лупою не розглянути, кому вона належить. У старій версії, якщо збільшити квитанцію хоч на 200, хоч на 300 відсотків, друк чіткий і легко читається. Можна роздрукувати і мати на руках документальне підтвердження оплат. В новій квитанції, друкуючи при 100 відсотках, тобто у натуральну величину, неможливо розібрати хоч одну літеру чи цифру. Також зник підпис на печатці", – зауважив клієнт ПриватБанку.

І додав, що не бачить в нововведені покращення, зате розуміє: шахрайські схеми з незрозумілими печатками тепер проводити легше.

Як можна легко втратити кошти в банкоматі

Раніше ми писали, що жінка намагалася зняти в банкоматі 13 тисяч гривень, але установка видала тільки 4 тисячі. Водночас з картки списали повну суму. Кілька разів клієнтка зверталася по допомогу до співробітників ПриватБанку, які відкривали заявку на повернення коштів. Але щоразу приходила відмова. Навіть після обіцянки представників фінустанови здійснити детальну перевірку не вдалося отримати гроші назад.

Після останньої розмови з оператором користувачка послуг почула, що, виявляється, банкомат видав всі купюри одразу, тож ні про яке повернення мови бути не може. Як результат – вона залишилася без 9 тисяч гривень.

Раніше сайт Pro Гроші писав, що у клієнта ПриватБанку зникли 90 тис. гривень, та розповідав, що сталося з його ФОП-рахунком. Також ми повідомляли, що клієнт ПриватБанку відмовився від послуг через проблеми з рахунком.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.