Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

На картку Monobank скаржаться клієнти – в чому проблема

Користувачам може не подобатися не тільки обслуговування, але і якість фізичної карти

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Клієнтам не подобається якість банківської карти

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

На адресу Monobank часто скаржаться відносно складнощів з отриманням валютного депозиту. Проте клієнти бувають незадоволені не лише послугами чи функціями. На недолік банку звернув увагу мешканець Луцька.

Своє враження про використання пластикової карти розповів користувач на порталі Мінфін у розділі відгуків.

Як зауважив українець, він є клієнтом Monobank вже кілька років, але майже не користувався своєю фізичною картою, оскільки більшість операцій здійснював онлайн. Всі платежі проводив через додаток, в банкоматах не було потреби, тож на якість карти не звертав уваги. Але протягом останнього року зросла необхідність у користуванні установками, отже довелося часто пускати в дію пластик.

"В результаті – карта стала майже непридатною приблизно за рік активного користування. Вона буквально розшаровується, плівка відходить. За багато років я був клієнтом різних банків і з жодним не виникало таких проблем. І тепер потрібно платити 100 грн тільки за те, що у "найкращого банку" найгірший пластик, який не витримує звичайного повсякденного користування?" – запитує автор відгуку на порталі.

Українець зауважив, що Monobank повинен вирішити, як правильно організувати систему перевипуску: потрібно або виготовляти карти кращої якості, або не змушувати людей витрачати 100 грн на нову, якщо вже через рік вона стає непридатною для використання. У коментарях до відгуку деякі користувачі погодилися з чоловіком і підтвердили, що на своєму досвіді переконалися у правдивості слів.

На які проблеми скаржаться клієнти

Не найкраща якість банківської карти – це не єдине, що турбує клієнтів Monobank. Дедалі більше негативних відгуків стосуються валютного депозиту, який люди не можуть закрити та перевести в готівку. Замість коштів – отримують відмову через нестачу банкнот і перенесення строку видачі. Як зауважують в фінустанові, проблема дійсно масова: вона виникла через занадто великий ажіотаж на відкриття депозиту й зняття готівки у відділеннях.

"Через складність доставлення (у зв’язку з воєнними діями) фахівці розглядають варіанти оптимізації процесу замовлення та отримання валюти", – повідомили в Monobank. Проте не уточнили, коли ці спроби будуть реалізовані та чи допоможуть вони виправити ситуацію.

Також українцям варто стежити за чинністю паспорта, адже у разі закінчення терміну його дії обслуговування в Monobank стане проблемою. Як розповів користувач з ніком andriidiachenko, він планував поповнити баланс на рахунку через касу банку-партнера, але система не дозволила зарахувати кошти на карту, оскільки особисті дані були не актуалізовані.

Раніше сайт Pro Гроші писав, що Monobank відчутно збільшив кешбек для деяких клієнтів. Також ми повідомляли, що клієнту Monobank відмовили в обслуговуванні через паспорт.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.