Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Подарунок під ялинку? Monobank відчутно збільшив кешбек для деяких клієнтів

Власники певних банківських карток від Monobank зможуть користуватися послугою до кінця зими

Фото: Pexels, Monobank. Колаж: Pro Гроші

В Monobank запрацювала нова послуга

Фото: Pexels, Monobank. Колаж: Pro Гроші

Monobank запустив вигідну акцію для ФОПів, які мають картки підприємців саме у цьому банку.

Про це повідомив співзасновник Monobank Олег Гороховський в Telegram.

Він зазначив, що ФОПи зможуть розраховуватися своїми підприємницькими картками та отримувати втричі збільшений відсоток кешбеку.

"Ми дуже хочемо підтримати наших клієнтів-підприємців і впевнені, що саме на підприємцях тримається економіка нашої країни. Ми розпочинаємо акцію на підтримку підприємців у Монобанку", – написав Гороховський.

Детальні умови

Усю зиму у разі розрахунку картками підприємця, відкритими в Monobank, кешбек буде втричі більшим за той, який можна отримати, розраховуючись особистою карткою.

"Не переказуйте суми на особисті рахунки – платіть відразу з картки ФОП", – написав Гороховський.

Водночас дещо треба пам'ятати тим, хто отримує не кешбек, а милі. Милі не потроюються, але їх теж нараховується більше у разі розрахунку карткою ФОП (15 миль за 1 000 грн витрат для власників платинових карток та 20 миль за 1 000 грн витрат для власників залізних карток).

Загалом у Monobank відкрито рахунки для понад 190 000 ФОПів. З них активно використовується близько 60%.

Лише у листопаді 2022 року на ці рахунки надійшло близько 12 млрд гривень, та 78% цих коштів було переказано на особисті картки підприємців.

Як відкрити рахунок ФОП в Monobank

Раніше ми розповідали, що для цього на сайті банку потрібно вибрати меню "ФОП". Для відкриття рахунку потрібно пройти швидку реєстрацію у додатку monobank та отримати картку.

Також потрібно бути зареєстрованим як фізособа-підприємець.

У додатку в меню відкриття рахунків під час реєстрації в діалоговому вікні потрібно заповнити дані про свій бізнес, після чого відбувається підтвердження відкриття рахунку, і в банку з'явиться ваш розрахунковий рахунок ФОП, на який можна переказувати гроші, сплачувати податки, отримувати перекази.

Відкриття, обслуговування рахунку, а також комісія за переказ коштів на рахунки інших банків є безплатними.

Нагадаємо, ми повідомляли, які нововведення чекають на ФОПів з 1 січня. Також ми пояснювали, що буде, якщо не платити податки за ФОП.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.